Oamenii Sistemului – candidații PSD la sectoarele din București. “Dinozaurul” Neculai Onțanu și smardoiul Aurelian Bădulescu, validați de conducerea partidului

1
835

Neculai Onțanu, la Sectorul 2, și Aurelian Bădulescu, la Sectorul 3, sunt candidații pe care PSD va miza în alegerile locale programate pe 27 septembrie. Cei doi, validați de Comitetul Executiv Național în ședința de joi, li se alătură lui Daniel Tudorache (Sectorul 1), Daniel Băluță (Sectorul 4), Daniel Florea (Sectorul 5) și Gabriel Mutu (Sectorul 6).

Cei 6 o vor flanca pe Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria București, și reprezintă imaginea perfectă a acestui partid în România – o combinație de oameni ai Sistemului, personaje susținute de clanurile interlope și slugi impuse de baroni.

Neculai Onțanu – omul sistemului, e susținut de mogulul Dan Voiculescu. Aurelian Bădulescu e trimis de Firea la Sectorul 3 să-l “tamponeze” pe Robert Negoiță

Cei doi oameni care completează “garnitura” de candidați, anunțați de Digi 24, nu sunt absolut deloc surprinzători, iar nominalizarea lor părea deja o formalitate.
Neculai Onțanu a fost primar al Sectorului 2 până în 2016, când a fost reținut de DNA pentru luare de mită. Dosarul a fost închis în 2017 pentru că faptele s-au prescris, după ce PSD (venit la guvernare în 2016) a modificat legislația penală.

Generalul din “armata” lui Gabriel Oprea a fost membru UNPR, iar acum este reprezentant al partidului-fantomă ADER. PSD susține astfel, la Sectorul 2, un personaj care nu face parte din partid. Dar, mai importantă decât calitatea de membru al PSD a lui Neculai Onțanu, este susținerea mediatică pe care acesta o va avea din partea Antenelor lui Dan Voiculescu.

Aurelian Bădulescu, acum viceprimarul Capitalei, este omul bun la toate al clanului Firea-Pandele. A fost avocatul lui Gigi Becali, acum e în slujba Gabrielei Firea, care-l trimite să facă scandal pe la conferințele de presă ale Opoziției, să înjure și să amenințe consilieri generali în ședințe și să facă, în general, toate treburile mai puțin plăcute.
PSD îl trimite la luptă, din nou, într-un loc unde șansele de victorie sunt ca și inexistente – Sectorul 3. Bădulescu va merge acolo pentru a-l “tampona” pe Robert Negoiță, actualul primar, care a dezertat din PSD și acum o face praf pe Firea, nașa sa, cu diverse ocazii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Dar PETROV,COLABORATOR AL SISTEMULUI?EL CE FACE ACUM?NU DISTRUGE A NU-STIU-CATA OARA OPOZITIA ,ALIINDU-SE CIUMEI ROSII,CUM A FACUT CA SENATOR IN SPARLAMENT,SA-SI APERE FAMIGLIA DE DNA? 😠😈

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here