O nouă victimă a Covid-19 în rândul cadrelor medicale. Avea doar 49 de ani

0
8719
Ionică Potop

Un asistent medical din judeţul Vrancea a murit din cauza virusului SARS-Cov-2. Ionică Taftă Potop (49 de ani) era angajat al spitalului din comuna Vidra. În plus, era liderul filialei locale a Federaţiei Sanitas, potrivit agenției Mediafax.

Decesul asistentului medical Ionică Potop s-a produs sâmbătă. Bărbatul avea 49 de ani şi lucra la Spitalul „N. N. Săveanu” din comuna vrânceană Vidra.

După ce s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2, el a fost internat în spital. Sâmbătă, starea lui de sănătate s-a agravat şi în cele din urmă bărbatul a murit la Institutul Naţional de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti.

Decesul a fost anunţat pe Facebook de colegii asistentului medical de la Federaţia Sanitas.

„Cu imensă tristeţe aducem un ultim omagiu colegului nostru IONICĂ TAFTĂ POTOP, asistent medical şi lider SANITAS la Spitalul «N. N.Săveanu» din Vidra, judeţul Vrancea. Ionică este, din nefericire, o nouă victimă a virusului ucigaş”, scrie în mesajul de condoleanţe al reprezentanţilor Sanitas.

Vrancea este unul dintre cele mai afectate judeţe de epidemia Covid-19. Potrivit datelor furnizate de autorităţile centrale, de la debutul epidemiei s-au infectat 1.362 de persoane, dintre care 76 au murit din cauza virusului.

Vrancea ocupă locul 6 între județele României, ca număr de infectări cu SARS-Cov-2.

Ionică Potop se numără printre cele 17 persoane decedate în ultimele 24 de ore (raportate duminică).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here