Joe Biden are un avans de 15% față de Donald Trump: 55% – 40%. America pare hotărâtă să pună capăt „aventurii Trump”

1
1012
Avansul lui Joe Biden e confirmat de mai multe sondaje

Democratul Joseph Biden (77 de ani) are un avans de 15 procente faţă de republicanul Donald Trump (74 de ani), în preferinţele electorale ale americanilor înregistraţi pentru alegeri, potrivit unui sondaj făcut de Institutul Langer Research Associates la cererea ABC News / The Washington Post.

Joe Biden a fost vicepreședintele SUA în mandatele lui Barack Obama (2009-2017), Donald Trump se află spre finalul primului său mandat de președinte al celei mai puternice țări din lume (2017-2021).

În sondajul Institutului Langer, Biden conduce cu 55% în rândul alegătorilor înregistraţi, față de 40% Trump. În rândul nehotărâților, Biden are un avans de 11 procente.

În ceea ce privește încrederea privind administrarea crizei provocate de epidemia de coronavirus, Biden adună și mai multă încredere din partea alegătorilor, conducând în sondaje cu un raport categoric: 54% la 34%.

Sondajul de opinie a fost efectuat de Institutul Langer Research Associates, la cererea postului ABC News şi a cotidianului The Washington Post, în perioada 12-15 iulie, pe un eșantion de 1.006 adulți, dintre care 845 de alegători înregistrați. Marja de eroare este de ±3,5%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Joe cel amnezic,umbra lui Putin la casa albă…!!.. dacă îi reușește bolsevicului mișcarea , atunci America a murit… America lui Elvis Presley, visul american va fi amintire,…veți învăța rusește,sau chinezește…. v-ați făcut de râs !!.. erați modelul de viață a miliarde de oameni…. rușine votanților lui Joe !!!..o să vă dea o plua după ce va fi ales…de aceea zic cât mai e timp … America trezește-te.!!!… Nu lăsați America pe mâna comunistilor… Go to victory Trump!!!!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here