FOTO. De Crăciun, o femeie din Buzău și-a cărat soțul și un amic, beți, în portbagajul mașinii. Alți trei pasageri au stat “la confort”, pe banchetă

1
6949

O femeie de 40 de ani, din Buzău, a găsit o soluție “optimă” în seara de Crăciun, când trebuia să ducă acasă de la o petrecere, cu mașina familiei, 5 persoane, relatează Adevărul.

Soțul doamnei și prietenul acestuia, îmbrăcați în trening și aflați probabil în cea mai avansată stare de ebrietate, au fost “retrogradați” în portbagaj, unde au fost depozitați destul de periculos de convivii care plecau de la chef – cu picioarele atârnând peste marginea mașinii. Din înregistrare se poate vedea că niciunul dintre cei doi nu mișcă deloc – un semn că aceștia probabil dormeau deja.

Ceilalți trei pasageri au avut norocul să fie mai vioi, așa că și-au petrecut drumul spre casă la „confort sporit”, pe banchetele din interiorul mașinii.

Ghinionul a făcut ca un alt participant la trafic să filmeze scena și să o posteze pe grupul de Facebook Info Trafic Buzău. Poliția, care nu îi întâlnise pe petrecăreți în trafic, a văzut înregistrarea și, pornind de la numărul de înmatriculare al mașinii, i-a găsit pe buzoieni.

Femeia s-a ales cu o amendă pentru că a transportat mai mult de 4 persoane – limita maximă admisă în autoturismele de acest fel. Deoarece poliția i-a găsit ulterior pe buzoienii inventivi, nu s-a putut verifica dacă și doamna șoferiță consumase ceva în seara respectivă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here