duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsMega-nunta fiului fostului polițist-șef: mireasa avea Covid, toată lumea a intrat în...

Mega-nunta fiului fostului polițist-șef: mireasa avea Covid, toată lumea a intrat în carantină! Inițial, femeia a mințit, declarând un singur contact

-

Continuă incredibila epopee a nunții cu 356 de invitați făcute în plină pandemie de fostul număr 2 al Poliției Bihor pentru fiul său: s-a descoperit că mireasa are Covid-19, așa că toată lumea a intrat în carantină! Detaliile sunt furnizate de ebihoreanul.ro, care scrie că, potrivit unor surse, și alți nuntași erau deja infectați când au venit la petrecere.

După petrecerea “spartă” sâmbătă de poliție la ora 21.00, la 4 ore după ce începuse, mirii s-au dus luni dimineață la un centru medical, să-și facă testele Covid, pentru că urmau să plece din țară în luna de miere. În scurt timp, au venit rezultatele: mireasa avea coronavirus, mirele nu.

Proaspăta mireasă a declarat că în ultimele zile n-a intrat în contact decât cu soțul său. După ce medicii s-au prins că avusese nuntă cu doar două zile în urmă, ancheta epidemiologică s-a reluat de la zero

Spitalul a înștiințat marți DSP-ul, care a declanșat o anchetă epidemiologică. Ebihoreanul.ro scrie că mireasa a mințit doctorul, spunându-le că n-a avut decât un singur contact, pe soțul său, Eugen Boc junior! Medicul a fost însă atenționat de colegi asupra identității femeii și a faptului că aceasta tocmai făcuse nuntă cu două zile mai devreme, așa că procedura s-a reluat miercuri, nora comisarului șef de poliție Eugen Boc fiind silită să trimită la DSP lista cu toți cei prezenți la nuntă.

Printre cei 356 de oameni intrați în izolare 14 zile se numără procurori și polițiști împreună cu familiile, iar cel care i-a cununat pe însurăței a fost chiar primarul Oradei, Florin Birta. Lista cu invitații de la nuntă a ajuns și la DSP Maramureș, pentru că o parte dintre nuntași locuiesc în acel județ.

- Advertisement -
Comisarul șef Eugen Boc și fiul său, Eugen Boc junior. FOTO: ebihoreanul.ro

Povestea a început sâmbătă, la Oradea, când fostul adjunct al Poliției Bihor, comisarul șef (acum pensionar) Eugen Boc i-a făcut fiului său o nuntă cu 356 de invitați, sfidând absolut toate normele legale și raționale în epidemia de coronavirus. După 4 ore, petrecerea a fost întreruptă de reprezentanți ai poliției, ITM și DSP. Gazdele au încercat să-i mintă pe polițiști, dându-le o listă cu mult mai puține nume decât numărul real al invitaților. Fostul adjunct al Poliției Bihor s-a înfoiat, încercând să-i intimideze pe polițiștii care-și făceau treaba. Comisarul Eugen Boc i-a amenințat, întrebându-i dacă știu cine e el, relatează ebihoreanul.ro.

Ulterior, s-a aflat că famiile mirilor îi mințiseră și pe nuntași. Unii dintre aceștia le-au declarat polițiștilor veniți acolo că au întrebat clar, când au fost invitați, dacă se respectă regulile de prevenire a infecției și au primit asigurări că da.

Comisarul Eugen Boc e cunoscut în Oradea, scrie ebihoreanul.ro, pentru un episod din 2015, când a trimis peste 100 de mascați, polițiști și polițiști locali să închidă o discotecă de unde fiul său fusese dat afară după ce băuse peste măsură și începuse să facă scandal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prea Mitocanul Ignatie, episcopul Hușilor: „Virusul e pitit după colţul bisericilor, așteptând să-i înşface doar pe cei care sunt creştini ortodocşi şi fără buletin de Iaşi” / „Nu o veți putea carantina pe Sfânta Parascheva!”

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -