Nu a învins Codruța Kovesi: am învins eu, ai învins tu, a învins România! Ne-am câștigat speranța de a avea o țară în care să ne întoarcem

3
2056

Laura Codruța Kovesi reprezintă simbolul reuşitei luptei noastre de aproape trei ani. Ea este reuşita fiecărui român în parte, de la simplul protestatar din piață până la politicieni, activişti civici, jurnalişti sau persoane din sistemul judiciar, care au crezut cu înverşunare că merită orice sacrificiu pentru viitorul României.

Astăzi am lucrat toată ziua, la spitalul din Milano, unde sunt angajat de 12 ani. Mă sună unchiul Cartianu să-mi spună că Laura Codruța Kovesi a fost aleasă, practic, procuror-şef european. Prins în vâltoarea lucrului frenetic de la spital, nu am apucat să mă bucur cum trebuie de această veste.

Gata, am terminat serviciul. De-abia acum îmi dau seama pe deplin de această izbândă: victoria Laurei Codruța Kovesi, victoria sutelor de mii de români care au umplut piețele țării şi ale diasporei, victoria României!

Îmi dau seama de puterea speranței unui popor! Oameni simpli (cum sunt şi eu), care au ieşit din cotidianul vieții lor şi şi-au concentrat energiile spre un ideal pentru care nu fuseseră pregătiți: acela de a apăra democrația şi viitorul unei națiuni, împotriva unui grup de borfaşi care au luat puterea prin minciună şi manipulare.

A fost o luptă titanică, plină de sacrificii. A trebuit să mă cert, de multe ori, cu familia care nu înțelegea de ce o neglijez. A durat luni de zile până când soția mea a înțeles că luptam şi pentru ea, pentru fiica noastră, pentru speranța de a mai avea o țară în care să ne întoarcem.

Am renunțat la vacanțe cu familia, pentru că zilele de concediu le utilizam pentru a merge la proteste în România sau la evenimente civice şi politice. Am cheltuit din economiile noastre (nu am avut norocul să-l cunosc pe Soros 😄!)…

Am început această luptă din furie şi disperare. Nu ştiam nimic despre politică şi nu mă interesa câtuși de puțin. La început mă simțeam ca un kamikaze inutil, dar furia m-a împins să nu renunț la luptă. Mult timp nu am crezut că avem vreo şansă să câştigăm!

Am pornit cu o pancartă în mână şi cu „M… PSD”. Era singurul lucru pe care eram capabil să-l fac.

Cu trecerea timpului, am cunoscut oameni ca şi mine, hotărâți să lupte până la final. Am învățat să colaborăm şi să ne coordonăm. Am înțeles importanța votului şi că nu trebuie să renunțăm, că trebuie să vorbim oamenilor despre participarea la vot şi despre implicarea în politică.

Protest la Milano

Pe 10 august am învins definitiv PSD!

Întors de la Bucureşti în Brădicenii Gorjului, satul meu natal, după ce am fost gazat, majoritatea PSD-istă râdea de mine. Consătenii mei nu înțelegeau de ce sunt fericit!

„Proştilor” – le-am spus -, „voi nu ştiți că asta este cea mai mare greşeală pe care a făcut-o PSD! Au gazat nu doar 200.000 de români din Piața Victoriei, ci un întreg popor! Veți vedea la vot!”

Înțelesem victoria noastră din 10 august a doua zi, pe 11 august, când Piața Victoriei era la fel de plină precum cu o zi înainte. Gazele lui Carmen Dan/Liviu Dragnea nu au reuşit să potolească setea noastră de libertate. Şi atunci, în seara de 11 august, am plâns de fericire, pentru că am înțeles că am învins!

Am avut confirmarea în luna mai, la europarlamentare, când cloaca penală de la guvernare a fost umilită. Românii nu i-au iertat!

Liviu Dragnea a fost arestat, iar clanul teleomănenilor a fost îndepărtat din guvern. A rămas Viorica Dăncilă, stafia agramată; coaliția de guvernare rezistă încă, dar viitorul este al nostru. Sunt sigur că-i vom zdrobi la următoarele runde de alegeri, în 20192020, apoi va veni vremea răfuielilor…

Astăzi, Laura Codruța Kovesi (simbolul luptei anticorupție din România) a fost aleasă procuror-șef european. Binele a învins, iar acest lucru ne umple de speranță.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Potop de felicitări pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă… pentru Kovesi! E festival!

Victorieeeee! Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Europei. A câștigat clar și în Consiliul UE: 17-5. Dăncilă a picat iar de proastă!

Răzbunarea proastei. Dăncilă i-a dat mandat ambasadoarei la UE să voteze joi împotriva Codruței Kovesi

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

O nouă înfrângere a mafiei din justiție: instalarea Adinei Florea la SS-Gestapo a fost blocată a cincea oară! Vot la limită: 10-9

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

Mama beizadelei ucigașe a publicat un mesaj ciudat, apoi l-a ascuns. Sună a blestem: „Când veți avea probleme cu copiii voștri, să nu uitați acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!”

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

3 COMENTARII

  1. Noi? Nu noi am invins, Codruta a invins, pentru mine, pentru tine, pentru Romania. Noi nu am facut nimic, nu am ajutat-o cu nimic. Asa suntem noi Romanii, stim sa ne atribuim doar meritele altora. Felicitari Codruta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here