luni, mai 20, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Nimeni nu vrea să zacă în același sicriu cu Putin. Toți înțeleg...

„Nimeni nu vrea să zacă în același sicriu cu Putin. Toți înțeleg că au cel mult jumătate din vârsta lui și își doresc totuși să trăiască”

-

Mulți dintre propagandiștii Kremlinului încep să se pregătească deja pentru perioada în care vor trebui să-i cânte în strună noului președinte al Federației Ruse. Iar acesta nu va fi cu siguranță Vladimir Putin. Afirmația îi aparține politologului Nikolai Davîdiuk (34 de ani), fost analist în Comitetul Electoral Al Ucrainei.

Nikolai Davîdiuk a arătat, într-o emisiune la postul de radio Novosti Vremia, că „trompetele” putiniste Vladimir Soloviev, Dmitri Kiseliov și Margarita Simonian se reorientează spre posibilii succesori ai tronului prezidențial.

Niciunul dintre ei nu intenționează să-și dea viața cu adevărat pentru sceleratul Putin. Își urmăresc doar scopurile personale. Să nu rămână în afara schemei statale care le asigură lefuri substanțiale pentru „talentul” de a-i peria pe aleșii neamului.

Potrivit politologului, retorica actualilor lingăi ai lui Putin rămâne una fascistă și continuă să propage narațiuni militare pro-Kremlin. În același timp, se gândesc la ei înșiși și caută platforme de diversificare.

- Advertisement -

„Acești propagandiști de lux, precum Soloviov, Kiselev, cărora le-au fost luate multe imobile, mi se pare că deja se pregătesc să-și schimbe pantofii pentru un nou dictator sau un nou președinte”

Dau cu undița în direcții diferite. „Acești propagandiști de lux, precum Vladimir Soloviov, Dmitri Kiselev, cărora le-au fost luate multe imobile, mi se pare că deja se pregătesc să-și schimbe pantofii pentru un nou dictator sau un nou președinte al Rusiei. Au început deja să joace acest joc, aruncând undițe în direcții diferite.”

Apți să execute ordinele noului șef de la Kremlin. „De exemplu, dacă Mișustin (Mihail Mișustin, premierul Federației Ruse – n. red.), Sobianin (Serghei Sobianin, primar al Moscovei – n. red.) sau Medvedev (Dmitri Medvedev – fost președinte al Federației Ruse și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse – n. red.) ar deveni președinte mâine din diverse motive – asasinarea lui Putin, revoluție, pierderea războiului –, atunci vor fi imediat gata să intre în spațiul mediatic al noului șef de stat.”

Planul B: fuga în Emirate. „Majoritatea dintre ei (de exemplu, Margarita Simonian, și-a dat seama că nu va fi acceptată în Occident și că nu ar avea un scenariu de retragere) vor căuta să se refugieze în Emiratele Arabe Unite. Dar ea este mai încrezătoare că va putea sări în tabăra noului lider.”

- Advertisement -

Sicriul lui Putin. „Fie Tina Kandelaki (jurnalistă rusă de propagandă – n. red.), fie cineva care încearcă să nu se ardă, precum Ksenia Sobciak (prezentatoare de televiziune – n. red.) și Iuri Dudia (jurnalist și videoblogger rus – n. red.), așteaptă să lucreze mai târziu cu un alt lider al Federației Ruse. Nimeni nu vrea să zacă în același sicriu cu Putin. Toți înțeleg că au cel mult jumătate din vârsta lui și își doresc totuși să trăiască fără echivoc.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rușii l-au împușcat pe dirijor! Artistul refuzase să cânte „binefacerile” aduse de invadatori în Herson

* Masacru într-o cazarmă putinistă: 30 de morți după ce rușii și tadjicii s-au mitraliat între ei, din motive religioase! Scandalul a pornit de la un colonel care a spus că Allah era „un laș”

* Rușii rămân fără rachete de înaltă precizie. „Din totalul pe care l-au avut pe 24 februarie, mai sunt 25-28%”

„Ucraina va elibera Crimeea cel târziu vara viitoare. Aceasta este ultima iarnă în care Rusia va mai perturba economia Europei” – fostul comandant al trupelor SUA în Europa

* „Săgeata Rusiei” recidivează. Răcnete isterice la RTV: „RoExit! Marș! Marș afară! Voi milita să ieșim din Uniunea Europeană!”

* Ministrul Bode și-a făcut lucrarea de doctorat cu fragmente copiate de pe Wikipedia, acuză USR! Lucrarea demnitarului fusese ascunsă o vreme

* VIDEO. Pensiile ar putea fi crescute și cu 27%, conform PNRR-ului stabilit cu Comisia Europeană, dar PSD le mărește cu doar 10%!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -