Nicușor Dan a reinstalat-o pe Dorina Lazăr la conducerea Teatrului Odeon. Actrița fusese dată afară dintr-un capriciu de Firea, care apoi a refuzat să pună în aplicare sentințele judecătorești

3
2993
Răutățile Gabrielei Firea i-au mâncat Dorinei Lazăr 4 ani din viață. Actrița a fost dată afară abuziv la 77 de ani și repusă efectiv în funcție la 80. FOTO: Florin Ghioca

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a pus capăt, miercuri, unuia din marile abuzuri ale fostei primărițe Gabriela Firea, reinstalându-o pe actrița Dorina Lazăr în funcția de manager al Teatrului Odeon. Firea o dăduse abuziv afară în 2017, apoi a refuzat să pună în aplicare sentința de readucere a Dorinei Lazăr în funcție, deși aceasta câștigase definitiv în instanță procesul.

Dorina Lazăr relata, după ce a obținut sentința în instanță, că Firea a dat-o afară în 2017 din senin, fără nicio explicație. A dat în judecată Primăria (de care ține Teatrul Odeon), câștigând în instanță nu doar repunerea în funcție, ci și salariul retroactiv pe 3 ani și despăgubirea morală de 1 leu.

Sigură pe ea, Firea i-a dat cu tifla în continuare. Deși verdictul instanței a venit pe 11 iunie 2020, fosta primăriță a refuzat ostentativ să o repună în drepturi, ignorând sentința definitivă. A fost nevoie ca Firea să piardă alegerile pentru ca Dorinei Lazăr să i se facă dreptate.

Acum, Firea a plecat la Senat, de unde continuă să țipe și să lanseze tot felul de populisme fără să poată fi trasă la răspundere pentru faptele sale, în timp ce în urmă rămâne datoria către directoarea Teatrului Odeon, care va fi achitată din buzunarele bucureștenilor.

Nicușor Dan a anunțat joi, pe Facebook: “Am semnat ieri dispoziția privind reintegrarea doamnei Dorina Lazăr pe postul de manager al Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei. Dorina Lazăr a fost demisă abuziv din această funcție în 2017, iar anul trecut a câștigat procesul cu primăria pe această speță. În ciuda deciziei definitive a instanței, fosta conducere a PMB n-a făcut nimic pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească, lucrurile trenând excesiv. Am vorbit astăzi la telefon cu Dorina Lazăr și m-am bucurat să-i pot da vestea bună pe care o aștepta de atâta vreme: începând de azi, este din nou managerul Teatrului Odeon. Îi doresc mult succes!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

3 COMENTARII

  1. Dorina Lazăr a fost, până de curând, cuuu… F.S.N.-și-urmașii-săi, „iliesciană” (la fel ca Tamara Buciuceanu și Draga Olteanu!), dar… a intrat în conflict cu FiErea șiii… „s-a dat” cu „liberalii”!

  2. Dupa 6 luni de la alegeri Nicusor Dan o repune in drepturi!!!!!!
    Ce realizare mareata! Trebuie strigata de pe toate gardurile ca si gaina cind se oua, nu?
    Adica in loc sa-l luati la rost il ridicati in slavi!!!!
    Bravo! Super articol de ziarist de ziarist!
    A fost tare ocupat, ca abia acum i-a venit rind si la hirtia asta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here