Nici videochatul n-a salvat-o de la faliment pe sparanghelista PSD! Firma Oanei Lovin e plină de datorii

1
3287
Oana Lovin

Una dintre vuvuzelele scoase „la bătaie” de PSD în campania anti-Nicușor Dan, pentru a o menține „la cașcaval” pe Gabriela Firea, este agitatoarea Oana Lovin. Videochatista care-i ademenea pe bărbați cu gesturile ei lascive. Sparanghelista din Piața Victoriei, transformată brusc în „vedetă națională” de Antena 3 și România TV. O „panaramă”, cum i-a spus Nicușor Dan. Și o falită, au descoperit jurnaliștii de la Newsweek.ro.

„O altă divă din galaxia Antena 3 – PSD, Oana-Elena Lovin, pozează cu ifosele Danei Budeanu: în poze pare scoasă din cutie, impecabilă, haine scumpe, aparență ireproșabilă. În viața reală, are o firmă care este, practic, falimentară, cu datorii de peste 32.000 de lei”, scrie Newsweek.ro.

Firma se numește Yumyum Goods SRL și este deținută integra de Oana-Elena Lovin. De cel puțin trei ani, firma nu mai are activitate (obiectul declarat: restaurante).

După cum arată datele din bilanțul contabil al firmei, veniturile au fost zero în 2019 (ca și în 2018 și 2017), dar datoriile sar de 32.000 de lei.

Înființată în 2014, firma a avut o tentativă de funcționare în primii doi ani. În primul, de exemplu, a avut trei angajați și venituri de aproape 100.000 de lei, dar cheltuieli cu vreo 5.000 de lei mai mult. Deci, an încheiat pe pierdere.

Probabil că Lovin ar fi închis deja firma încă din 2016, dar datoriile trebuie plătite cumva iar ea nu pare să poată face asta. În 2018, a contractat un credit de locuință „Prima casă”, subvenționat de stat, ceea ce arată că aparența luxului afișat chiar asta este: o aparență.

De câteva luni, Oana Lovin s-a activat ca o PSD-istă înrăită. Mai întâi a contestat acțiunile Guvernului de limitare a răspândirii pandemiei de Covid-19. Apoi a generat scene grotești la acțiunile electorale ale unor candidați ai Dreptei la primăriile din București, mai ales la Nicușor Dan (Primăria Capitalei) și Clotilde Armand (Sectorul 1).

Imaginea Oanei Lovin s-a viralizat când activista PSD-istă a apărut în Piața Victoriei cu un mănunchi de sparanghel în mână, ca protest împotriva deciziei Guvernului de a permite unor muncitori români să meargă la munci agricole sezoniere (printre care și culesul de sparanghel) în Germania, în timpul stării de urgență.

În campania electorală, Oana Lovin a fost invitată des la Antena 3 și la România TV, trompetele principale ale propagandei PSD. Însuși Mihai Gâdea a adus-o de două ori în emisiunea sa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

1 COMENTARIU

  1. Oare cum fac să dau de sparanghelistă?
    Se vede că e bubuită dar nașpa nu e. I-aș da o mână de ajutor ca să-și plătească datoriile. I-aș da 50 de lei pe o clanță, 60 pe ușa din spate, 100 pe un total. Dacă ne strângem mai mulți o scăpăm de datorii cât ai zice PEȘTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here