Gâdea, disperat! Atacul la Nicușor Dan i-a fost spulberat în direct. Avocat: ”Plicul nu conținea bani, ci actele procesului cu noi”

1
10175
Videochatista Oana Lovin era în extaz: urma "marea dezvăluire" despre inamic...

Antena 3 nu renunță la campaniile mincinoase, diversioniste cu care ne-a obișnuit, mai ales în perioadele electorale. Joacă mereu pe cartea PSD și folosește arma murdară a linșajului mediatic împotriva celor care nu sunt pe placul lui Dan Voiculescu.

Ultimul pe listă: Nicușor Dan, candidat PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, singurul cu șanse reale de a scoate clanul Firea de la butoanele Bucureștiului. Locul de unde, de peste 4 ani, se sifonează sume imense din banii plătiți de cetățenii Capitalei sub formă de impozite și taxe.

Antena 3 a primit sume importante de bani de la bugetul aflat în mâna clanului din Voluntari, deci linșajul are explicații logice.

Ca întotdeauna, atacurile nu stau pe nimic solid, ci doar pe făcături de presă de tip Dana Budeanu & Cristian Zărescu (fost ziarist la Antene, acum omul clanului PSD de la Sectorul 4), vezi fâsul cu înregistrările telefonice.

Luni seară, nervoși că Nicușor Dan i-a atacat la baionetă pe cei din televiziunile mogulilor Voiculescu și Ghiță, oamenii lui Gâdea i-au pregătit un linșaj ca la carte celui care va fi probabil viitor primar general al Capitalei.

Subiectul: întâlnirea lui Nicușor Dan cu avocatul unui dezvoltator imobiliar din București. Numai că, ce să vezi: acesta le-a demontat în direct acuzațiile celor din studiou, printre care s-a aflat și Oana Lovin, botezată și ”sparanghelista”, tânăra PSD-istă care a lucrat în industria erotică online, devenită mai nou protestatar anti-#rezist și pro-Rusia.

Aceasta, deși a apărut în spațiul public ca având experiență doar în comunicarea tip videochat, tuna și fulgera nevoie mare anti-Nicușor Dan, în fața lui Mihai Gâdea, de-ai fi zis că a câștigat Premiul Pulitzer pentru cea mai tare investigație jurnalistică.

Mihai Gâdea a condus linșajul la adresa lui Nicușor Dan

Însă avocatul intervievat de reportera Antenei 3 nu a mușcat momeala. A refuzat politicos să intre în capcana întrebărilor menite să-l păteze pe contracandidatul lui Firea, de tipul: ”Ați avut o înțelegere financiară cu Nicușor Dan?”.

”Nu, evident că nu”,  a sunat franc răspunsul avocatului, demontând convingător tentativa jurnalistei de a încerca să smulgă un cuvânt care să-i confirme teoria de „șpăgar” pentru Nicușor Dan.

Cât privește imaginile în care avocatul îl însoțea pe Nicușor Dan în stradă, ieșind din clădire, răspunsul a fost foarte dezamăgitor pentru Mihai Gâdea. ”Era evident că trebuie să îl însoțesc, suntem oameni civilizați. Noi îl chemasem să spunem că e abuzivă plângerea sa, cum se intră pe spațiul verde cu construcțiil. O omul a venit, i-am spus cu documentele pe masă că acțiunea împotriva noastră nu e corectă și apoi l-am condus în parcarea unde își lăsase mașina”, a spus avocatul.

Apoi a venit lovitura de trăznet dată Antenei 3: ”Nu, domnul Nicușor Dan nu a fost de acord cu noi. Dimpotrivă, a spus că nu renunță la acțiunea de protejare a spațiului verde. Iar cât privește plicul pe care îl ținea în mână, apropo de acuzația că a luat șpagă, să fim serioși! Erau actele procesului cu noi”.

Pam, pam! Cu alte cuvinte, nici șpagă, nici întâlnire ocultă și nici convins Nicușor Dan să renunțe la acțiunea împotriva unui mare mogul imobiliar! Toate confirmate de ”sursa” folosită de Mihai Gâdea și Oana Lovin pentru a monta scandalul anti-Nicușor Dan!

Seară tristă, deci, luni noaptea, la Antena 3. Doar Oana Lovin a rămas veselă, neînțelegând probabil prea multe din tristețea sau nervozitatea celor din jur. Deh, nu-i așa de simplu în fața unor altfel de camere de luat vederi, decât cele de la videochat…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Nicușor Dan mai are avans 2,5% în fața Gabrielei Firea. Traian Băsescu rupe 9% de la candidatul PNL & USR-PLUS

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here