Nici ei nu dau doi bani pe ea! Dăncilă, umilinţă totală la Botoşani: au uitat-o în urmă şi nimeni nu s-a sinchisit că e prim-ministru sau măcar femeie

2
12885

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă! Azi, la Botoşani, românii au avut o nou probă a faptului că baronimea PSD nu dă doi bani pe Vasilica Dăncilă, că a fost pusă prim-ministru pentru că este o incompetentă utilă, capabilă să accepte orice umilinţă sau abuz al puterii numai să nu-şi piardă scaunul pe care nu l-ar fi putut ocupa nicăieri în lume în afară de România.

Liviu Dragnea a participat vineri la Botoşani la o conferinţă a organizaţiei locale, unde a fost primit atât de susţinători, cât şi de protestatari, pe care a reuşit să-i evite.

Câteva zeci de manifestanţi s-au strâns vizavi de Casa de Cultură din Botoşani, unde era organizată conferinţa PSD. În aşteptarea sosirii lui Liviu Dragnea, oamenii au scandat: “PSD – Ciuma Roșie”, “Ne-am săturat cât ne-aţi furat!” şi “Dragnea, PSD, nu vrem în URSS!”, „DNA, să vină să vă ia!”.

Dragnea a tulit-o, fără să-i pese

Liderul PSD a evitat însă orice contact cu protestatarii, intrând prin spatele clădirii, împreună cu Viorica Dăncilă. Aceasta sosise în aceeaşi maşină cu Dragnea, dar când au coborât, liderul PSD a luat-o înaintea ei în viteză, lăsând-o în urmă fără să-i adreseze niciun cuvânt.

Nu neapărat că era prim-ministru şi preşedinte executiv al PSD, dar fie şi pentru faptul că e femeie merita mai mult respect. Aş!

Dragnea a ieşit apoi şi pe uşa din faţă a Casei de Cultură, fiind înconjurat de simpatizanţi PSD. Protestatarii au rămas astfel izolaţi pe troturarul de vizavi, blocaţi de un cordon de jandarmi.

Alături de Dragnea, au mai venit la reuniune miniştrii Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Sorina Pintea, Marius Budăi și vicepremierul Daniel Suciu, relatează StirileProTV.ro.

Nici Botoşaniul nu mai e ce-a fost pentru PSD

În curând, PSD-iştii nu vor mai avea nici curajul să iasă în public sub sigla de partid, în afară de judeţele controlate de Olguţa Vasilescu, Vâlcov şi familia Teldrum. La Suceava, românii i-au întors spatele lui Dragnea, iar azi la Botoşani surpriza a fost şi mai mare.

Botoşaniul era până de curând un fief al „Ciumei Roşii”, dar vizita de azi a lui Dragnea în judeţul ce era ştampilat drept „roşu” arată că situaţia s-a schimbat şi aici.

Zeci de români curajoşi, care nu fac parte din lumea celor chemaţi de PSD la întâlnirea cu Dragnea, au strigat revoltaţi pe stradă pentru halul în care a adus România această Guvernare a hoţiei şi sabotajului economic intenţionat.

„Dragnea, la Jilava!”, „DNA să vă ia!”, „PSD, Ciuma Roşie”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie” – au fost doar câteva dintre scandările botoşănenilor civici interesaţi de soarta României, nu de cea a corupţilor care fac pe victimele „abuzurilor” din justiţie.

Eroii României demne de la Suceava

La Suceava, lui Liviu Dragnea nu i-a mers aşa de bine ca la Craiova. În judeţul unde s-au născut bravii partizani Vasile Motrescu, fraţii Vatamaniuc sau Chiraş, s-au găsit şi doi tineri care să-i arate baronului baronilor că România nu-i toată a lui.

„Nu dau mâna cu hoţii”, i-a spus un tânăr curajos în momentul în care liderul PSD încerca să facă o baie de mulţime.

Iar un al doilea i-a strigat de la obraz „NIMIC”, în momentul în care Dragnea a întrebat sala plină de PSD-işti: „Ce-am făcut noi?”.

„Nimic eşti tu”, i-a strigat nervos Liviu Dragnea tânărului ce îndrăznise să-l înfrunte. După care, la doar câteva secunde, slugile lui Dragnea s-au repezit la gâtul junelui curajos.

Vedeţi momentul în înregistrarea de mai jos, făcută de jurnalista Oana Slemco, de la secunda 0:50

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Nici Botoşaniul nu-i mai suportă! „Dragnea, la Jilava!”, „DNA să vină să vă ia!”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”

VIDEO. Super-românul din Suceava care i-a întors spatele lui Dragnea. „Eu nu dau mâna cu hoţii!”

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

VIDEO. „Dragnea va fi preşedintele României!” Cine sunt oamenii pe care îşi construieşte PSD atacul la Europa

Dragnea şi sucevenii care nu dau mâna cu hoţii

Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

Iohannis către tinerii magistraţi: „Să faceţi faţă asaltului unor politicieni asupra Justiţiei!”

Nicolicea nu va fi ministru! Iohannis nu va numi o așa canalie

Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

Sondaj pe Europa: PNL ia distanţă pe locul 1, PSD se duce la vale, USR-PLUS continuă ascensiunea

L-au răpus securiştii şi neobolşevicii! Augustin Lazăr pleacă din fruntea Parchetului General

2 COMENTARII

  1. Guvernul PSD dacă se poate numi guvern al României ne-a făcut de rasul Europei , niște incompetenți și ce este cel mai grav cs sutele de mii de membrii PSD in loc sa le dea un șut in fund , le cânta in struna ca la al-XII -le-a Congres PCR din 1979 cu 10 ani înainte de căderea lui Ceaușescu! Uitați- va membrii PSD la acest filmuleț cu Constantin Pârvulescu si ca poate in ceasu’ al doispelea veți înțelege de ce dictatorul Ceaușescu a stat încă 10 ani, doar datorită aplaudacilor așa cum fac exact acești membrii PSD din filiale unde sebafișează PSDragnea cu Gașca lui de incompetenți.! Luați aminte și gândiți-va la viitorul copiilor voștri vor plăti miliardele de euro împrumutate de Guvernul DANCILA pe 7,15 și 30 ani!!!!!

  2. „Nici Botoşaniul nu mai e ce-a fost pentru PSD”

    Deocamdată, Botoșani-ul are primar PNL, pe când București-ul are primar/primari de culoare roșie.
    Așa că, acel „nici” din capul frazei m-aș bucura să-l putem folosi când vorbim de București.

    Deci, când auzim „nici bucureștenii nu mai vor primari PSD” ?
    Peste 4 ani? 8 ani? ☺☺

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here