Tudorel Toader îi fierbe la foc mic. După întâlnirea de o oră și jumătate cu Dăncilă, nu-şi dă demisia. „Mă gândesc”

1
4208
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei s-a întâlnit în această dimineaţă, la Palatul Victoriei, cu premierul Vasilica Dăncilă.

Discuţia dintre cei doi a durat o oră şi jumătate. La final, Tudorel Toader a plecat spre Ministerul Justiţiei. El le-a declarat reporterilor acreditaţi la minister următoarele:

„Am vorbit cu doamna prim-ministru şi a fost o discuţie amicală. Vă garantez că indiferent ce decizie voi lua voi rămâneîn relaţii bune, aşa cum am rămas şi cu ceilalţi foşti premieri, domnul Grideanu şi domnul Tudose. Din punct de vedere juridic, dânsa nu-mi poate cere demisia, căci demisia nu se poate cere de cineva, ea este un act de voinţă personală. Da, are dreptul de a schimba orice ministru, prin procedura revocării, dar aici depinde şi de preşedinte, care am văzut că poate amâna decizia. Deci, eu voi intra în minister şi mă voi gândi dacă accept să-mi dau demisia, pentru a uşura misiunea doamnei prim-ministru, sau voi lăsa procedura de revocare să-şi urmeze cursul”.

Practic, Tudorel Toader îi fierbe în continuare la foc mic pe PSD-işti. În mod normal, dacă ţinea cont de solicitarea lui Dăncilă ca el să-şi dea demisia, ca noul ministru să nu ajungă la mâna lui Iohannis, şi-ar fi dat demisia imediat.

Faptul că „încă se mai gândeşte” spune fie că vrea să-i joace pe degete pe Dragnea&co., fie că aşteaptă să primească ceva la schimb, un post la fel de gras.

1 COMENTARIU

  1. TUDOREL Toader este un om care la prima vedere dar l-am citit pe flăcăul asta! Faptul ca după cum spune ca nu-și da demisie ce concluzie poți sa tragi. Unu : vrea sa iasă cu fruntea sus practic sa nu fie umilit de Zdragnea și Ciracii lui ( ii dau PSD doar 16 luni la alegerile viitoare 202o nu va lua mai mult de 25% și adios guvernare.Pacat!!!! Ma doare ca om de stânga dar fiecare pasare pe limba ei piere!)
    Doi : TUDOREL Toader de o viclenie mult mare decât Zdragnea vrea ceva la schimb in schimbul DEMISIEI ! Care este bănuiesc un post de judecător la CEDO!!!! Nu-i așa ca tipul asta chiar știe sa negocieze cu Analfabeții ăștia din guvern!!! Cel mai slab guvern PSD din 2000 încoace! Nu au nimic care sa- i performeze, fără viziune, de diplomați ce sa m-au vorbim, au vorbit in plus , fără perspectiva , ce mai o adunătura de indivizi care sa mai stoarcă ceva din țara asta dar la schimb!!!!
    Păcat , cu i asemenea majoritate nu se va mai întâlni PSD vreodată dar ce folos ca NU avem nicio alternativa.
    Și atunci ce ne rămâne romani??? Suntem mulți nemulțumiți !!!! Ne facem un partid al nemulțumirilor ca suntem milioane? Nu se mai poate continua in halul asta in România !!!
    Ei , ce ziceți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.