VIDEO. „Dragnea va fi preşedintele României!” Cine sunt oamenii pe care îşi construieşte PSD atacul la Europa

3
3486

„Nu dau mâna cu hoţii”, i-a spus un tânăr, la Suceava, lui Liviu Dragnea. Tot acolo, un altul i-a răspuns „NIMIC” atunci când liderul PSD a întrebat sala: „Ce-am făcut noi la guvernare?”. Dar există şi altă atitudine faţă de liderul PSD.

La Craiova, 30.000 de oameni, aduşi cu forţa sau veniţi de bunăvoie, i-au căzut la picioare celui care vrea să scoată România din UE. Iar cu puţine zile după, la Bucureşti, alţi susţinători de-ai săi au ajuns să ceară în stradă iertarea sa în justiţie.

Pe cine se bazează PSD

Colegii de la „Epoch Times România” au realizat un film spectaculos despre cine sunt şi cum gândesc cei pe care Dragnea i-a convins deja că e bună calea lui pentru ţară, nu a celor care i se opun. Iar dialogurile au fost savuroase. Iată-le:

„Dragnea va fi președintele României indiferent ce se va întâmpla. Să țineți minte vorba aceasta! Mai e puțin.”

3 COMENTARII

  1. Cu asemenea oameni rămânem în epoca fanariotă și ăștia sun atât de inculți de se pot manipula foarte ușor. Am văzut în alt videoclip pe acela cu plete care la un moment dat la blocat pe Dragnea când a scăpat din mulțime și se îndrepta spre intrare și jandarmii și toată lumea îl asculta, este acel pletos bine îmbrăcat care spunea că „am ieșit pentru drepturi și libertăți în 89′ și sunt unul cel mai cunoscut din 89′ , de la minutul -11:23” -Ași fi vrut să știu numele și ce rang poartă? Dacă poți afla cine este să mă anunți -Laurențiu Ciocăzanu

  2. Liviu Dragnea visează cai verzi pe pereți!
    Zdragnea îl asigura romanii care mai gândesc in țara asta ca la alegerile europarlamentare ca sunt primele PSD nu va lua mai mult de 22/23% iar la prezidențiale Liviu Dragnea nu ca lua n-ai mult de 12%. Omule , dumneata trăiești pe alta planeta și doar pasul in spate mai poate salva acest partid!!!! Poți sa le mai dai orice ai vrea dumitale , luna de pe cer , dumneata nu înțelegi ca românesc urăsc caracterul mizerabil pe care vrei sa-l induci in societatea românească!!! Probabil ca Dumbeata mergi pe dictonul DIVIDE ET IMPERA !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here