Nici Craiova nu mai e ce-a fost! „Olguța, huiduită în Bariera Vâlcii. A salvat-o Poliția Locală”. Diversiunea PSD-istei, cu poze vechi

3
8373

Candidata PSD la Primăria Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, are probleme cu o populație care altădată îi pupa papucii. O vizită de lucru prin Bănie i-a adus huiduieli și protecția Poliției Locale, relatează jurnalista Ramona Săseanu, angajată la TVR Craiova.

„Pe surse: Olgi a fost huiduită în Bariera Vâlcii. A salvat-o Poliția Locală”, a scris Ramona Săseanu pe Facebook, declanșând furia deputatei PSD și pe cea a susținătorilor acesteia.

Olguța Vasilescu zice că nu e adevărat, n-a fost huiduită, și arată lumii poze din… 1 august, deși era vorba despre un episod din 15 august!

„Pe surse: Olgi a fost huiduită în Bariera Vâlcii. A salvat-o Poliția Locală”, a scris Ramona Săseanu pe Facebook, declanșând furia deputatei PSD și pe cea a susținătorilor acesteia.

Olguța Vasilescu zice că nu e adevărat, n-a fost huiduită, și arată lumii poze din… 1 august, deși era vorba despre un episod din 18 august! Și inventează un moment cu pupături, că „e morți” bărbații din Craiova după ea, inclusiv soții liberalelor!

Lia Olguța Vasilescu pe Facebook: „Fotografii din cartierul Bariera Vâlcii, unde am fost acum câteva zile. Cum m-au primit oamenii? Se vede din fotografii. O doamnă, care zice că e jurnalist la TVR, dar care făcea ședințe să «unească dreapta» contra mea, spune că am cerut sprijinul Poliției Locale ca să ies vie. Pe bune? N-am mai văzut polițist local prin cartiere de când i-a luat Vela în subordine din cauză de Covid, cică. Adevărul este că o criză am provocat. Un domn a venit să mă pupe, iar soția, simpatizantă PNL, nu a gustat momentul. Dar criza a fost una conjugală și nu a fost nevoie de poliție… Atât puteți?”

Dezvăluirile Ramonei Săseanu

Postarea nr. 1

„Pe surse: Olgi a fost huiduită în Bariera Vâlcii. A salvat-o Poliția Locală”

Postarea nr. 2

„BĂLĂCEANCA SUMMER RESORT”

„Și când am scris de drumul expres Craiova-Pitești, PSD-eii au reacționat la fel. Au scris că mint, lunile care au trecut au arătat altceva. N-am mințit.

Olgi a postat aseară 3 poze în care se vedeau câteva persoane. Așa încerca să arate că mint, «din nou».

Uită să menționeze în postare că pozele sunt făcute pe 1 august, uită să transmită pe grupurile ei ca pozele respective să fie șterse din postările anterioare.

Dragă «Duamnă» (tu așa ești cunoscută de unii, alte etichetări nu le voi scrie pentru că sunt femeie și-mi este jenă), colegul tău, Radu Preda, a uitat sau nu și-a mai amintit de postarea aceasta. Ia cu lămâie, dă și pe față, poatețși se mai luminează!

Data viitoare pune poze care să reflecte adevarul!”

Postarea nr. 3

„Când te duci în campanie electorală și ceri votul oamenilor pe care-i întâlnești, e frumos să nu porți ochelari de soare. Nu te fac nici mai deșteaptă, nici mai frumoasă. Sau vrei să nu vadă oamenii că-i minți în față, din nou?

De respect e clar că n-ai auzit și nici speranțe nu mai avem la tine!

Epoca ta va apune. Curând.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here