Senatorul Liviu Pop „Genunche” și-a pus șoferul candidat din partea PSD în comuna natală!

4
6272
Nașul Liviu Pop și finul Stelian Năsui

Candidatul PSD la funcția de primar în comuna Vișeu de Jos, județul Maramureș, va fi Stelian Gheorghe Năsui, șoferul senatorului Liviu Pop, zis „Genunche”.

Vișeu de Jos este o comună de aproape 5.000 de locuitori, în care s-a născut „anagramatul” Pop Liviu Marian (PLM), unul dintre jalnicele rebuturi ale politicii românești.

Cum dimensiunile prostiei lui PLM au devenit legendare în comuna sa, localnicii au întors spatele partidului acestuia, PSD, astfel încât au ales primar de la PNL, în persoana lui Gavrilă Șimon.

Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, PLM s-a gândit că pentru a-l învinge primarul liberal e nevoie de o „armă secretă”. De aceea, l-a aruncat în luptă pe șoferul său senatorial, Stelian Gheorghe Năsui!

Distinsul conducător auto mai are o calitate: este și finul lui PLM!

Mai mult, nașul și finul sunt legați și de ceva relații de afaceri. În urmă cu 8 ani, acest Năsui, în calitatea sa de șofer al lui PLM, a fost folosit de senatorul PSD ca paravan pentru a deschide o firmă. Erau de încasat ceva bani, prin influențe de partid, și era nevoie de un intermediar…

La cum stau lucrurile în Vișeu de Jos, șoferul lui PLm are șanse uriașe să fie spulberat de primarul în funcție, liberalul Gavrilă Șimon. „Reputația” senatorului PSD atârnă greu, ca o piatră de moară, în bagajul candidatului-șofer.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here