Acasă News N-o pot opri! Kovesi a ajuns la aeroport şi îşi ia zborul...

N-o pot opri! Kovesi a ajuns la aeroport şi îşi ia zborul spre postul de procuror-şef al Europei

Laura Codruţa Kovesi se află la aeroport, pentru a pleca spre Bruxelles, după ce a fost audiată vineri de Adina Florea, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor, în dosarul în care fosta şefă a DNA are calitatea de suspect.

La ieşirea de la audierile Secţiei înfiinţate de PSD şi ALDE spre dispreţul Europei (care a înţeles că este o instituţie de presiune politică asupra procurorilor şi judecătorilor), Kovesi a recunoscut că dosarul ce i-a fost fabricat îi pune în pericol candidatura pentru postul de procuror-şef al Europei.

„Acest dosar va afecta candidatura pe care o parcurg în acest moment. Voi merge mai departe, mă voi prezenta pe 26 februarie în Parlamentul European. Până atunci mai sunt câteva etape de parcurs de către candidaţi”, a declarat azi Laura Codruţa Kovesi, la ieşirea de la audierea de la Secţia pentru investigarea magistraţilor, zisă şi „Secţia lui Tudorel”.

Ea a anunţat că a cerut recuzarea procurorului de caz şi a şefului Secţiei speciale privind investigarea magistraţilor, din cauza „afectării imparţialităţii”. Cererea i-a fost respinsă însă, tot azi. Ea a declarat că dosarul făcut pe baza unor simple declaraţii ale mogulului fugar Sebastian Ghiţă este practic o făcătură.

Codruța privește înapoi cu mânie

 • „Acuzaţiile sunt pure fabulaţii. Nu am avut niciun fel de atribuţii legate de extrădarea condamnatului Popa Nicolae. S-au ocupat Poliţia Română şi Ministerul Justiţiei.”
 • „Există două comunicate oficiale ale instituţiilor, în acest sens. Acuzaţia de luare de mită e că aş fi primit eu bani pentru extrădare. Nu e nimic adevărat. Poliţia Română a anunţat oficial că ea a făcut plata, ea s-a ocupat de extrădare.”
 • De doi ani sunt hărţuită cu plângeri penale, cu acţiuni disciplinare. Nu sunt singura. Preşedinta Înaltei Curţi, la fel. Şi alţi colegi.”

CITIŢI ŞI:

COMUNICAT: Acuzații penibile ale „Secției lui Tudorel”. I se caută nod în papură Codruței Kovesi

VIDEO. Tatăl PSD-ist al Adinei Florea a anunțat de anul trecut că fiica sa îi va face probleme Codruței Kovesi!

Kovesi, la ieşirea de la audieri: Nu sunt „Cucuveaua” lui Ghiţă Sebastian. „De doi ani sunt hărţuită din cauza unui inculpat”

„Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!” Flori şi încurajări pentru Kovesi înainte de audierea sa la „Secţia lui Tudorel”

Adina Florea, noua întruchipare a procurorului comunist. Cum s-a ajuns aici?

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

 

loading...

10 COMENTARII

 1. Doamna procurorLCK,are prea multe calități,mult bun simț din foarte bună educație,cât despre profesionalism,experiență și verticalitate,las pe cei îndreptățiți să aprecieze.. Nu are cum să nu reușească.

 2. Priviți la aceasta doamna, cata modestie si bun simt, dincolo de profesionalism, onestitate si apreciere internațională!
  Imaginați-va ca a declarat răspicat, nu a facut nici o fapta penală , ea care stie Dreptul pe de rost, ca nu a avut convorbiri telefonice sau schimburi de mesaje cu penalul fugar Ghiță, ca nu a avut nici o implicare in aducerea inculpatului popa, ca a participat la mesele oferite de lideri ai unor instituții in cadru formal, aproape oficial!
  Numai un redus in capacitate analitica ar putea sa afirme ca nu spune adevarul!Este cam rusinos ca un numar redus de romani au manifestat pentru a condamna hărțuirea , discreditarea doamnei Kovesi!
  Sper din toata fiinta sa aiba succes la Bruxelles!
  Pe de alta parte obsedatul permanent …de Coldea si Maior – gusa, a inceput sa delireze sistematic!
  Rtv incepe sa devină
  fulger o televiziune paranormală , respingătoare, in care Rareș bogdan nu se mai regăsește!

 3. Doamna Kovesi,Va urez multa bafta,sa luptati pentru cinste ,cum ati facut-o pana acum.Va stimez si va urez toate cele bune!Sa fiti tare si puternica cum ati fost pana acum.Si oamenii simpli sunt de partea dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările