VIDEO. Tatăl PSD-ist al Adinei Florea a anunțat de anul trecut că fiica sa îi va face probleme Codruței Kovesi!

5
4555

În septembrie 2018, când Adina Florea a fost propusă pentru prima dată la șefia DNA, tatăl ei, Dumitru Florea, a avut o intervenție halucinantă la B1 TV.

Consilier județean PSD la Constanța, acesta a spus, telefonic: „Eu cred că Adina va pune mâna și va încerca să rezolve problemele de la DNA. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”.

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat să reformuleze afirmația, în sensul că președintele țării nu a avut nicio problemă cu DNA. „N-a avut, dar poa’ să aibă!”, a venit replica amenințătoare a lui Dumitru Florea.

Imediat, soția sa a încercat să-l determine pe acesta să încheie convorbirea. „Pleacă de aici!”, s-a răstit Dumitru Florea. După încă un timp, soția sa a intervenit din nou: „Mă supăr pe tine. Distrugi copilul ăsta. Te rog frumos! Ce te bagi tu?”. Iar către reporteri: „Domn’e, nu știu, vorbiți cu ea și cu asta, basta! Eeeei, drăcia dracului!”

Dumitru Florea a mai făcut o gafă flagrantă. Referindu-se la cine ar putea avea probleme cu DNA-ul condus de fiica sa, cei din PSD sau cei din tabăra anti-PSD, Florea a spus: „Eeeei, păi ăia n-au cum să fie încântați!” „Ăia”, adică opozanții PSD-ului.

Dumitru Florea este membru PSD de la începutul anilor ’90. Din 1996, a fost permanent consilier județean la Constanța, aflându-se la al șaselea mandat. În tot acești ani, a fost un stâlp de bază al Mafiei PSD de pe litoral, cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu pe post de „nași”.

CITIȚI ȘI:

A glăsuit și coada de topor: Adina Florea – fiică de consilier PSD, favorita lui Tudorel

RĂZBUNAREA LUI TUDOREL: Codruța Kovesi, citată ca suspect de Secția specială a Adinei Florea! Ministrul Justiției recurge la armamentul greu pentru a bloca numirea fostei șefe a DNA la conducerea Parchetului European

Val uriaș de solidarizare cu Kovesi. „E o execuție politică. Secția specială e sluga infractorilor din PSD-ALDE”

„Dacă nu scăpăm de ei, o să scape ei de noi! Și nu o să fie blânzi – ne urăsc mai mult decât îi urâm noi pe ei”

5 COMENTARII

 1. mori javra comunista.. manca v ar canceru de pesedisti sovietici imputiti… o sa pierdeti puterea si o sa infundati puscaria cu toti judecatori si procurori vostri de partid

 2. Să recapitulăm :
  – ne-a tac’su e psd-ist de treijdă ani,
  – ‘mnealui a fost consilier municipal la primaria lu’mazăre fo’ doojdă ani !
  Munci grele, tată !
  Ș-acu’ pensia-pensie, aia specială, precis, indexată mereu și la greu…
  Ș-o împinge și pă „… o fată,/ fata lui,/ icoană la altar s-o pui …” (asta zicea Coșbuc, în „Nunta Zamfirei”) !

 3. Intr-o tara civilizata, aceste comentarii de piata , venite de la tatal unui candidat la functia inalta de Procuror general al Romaniei, ar fi fost suficient de grave ca Adina Florea, fiica taticului Dumitru Florea sa dispara de tot chiar si din functia de simplu procuror! Si, colac peste pupaza, individa este suspecta si in sifonarea unui document „top secret” ce se referea la protocoale, de catre Valcov. Dar la noi se poate, caci justitia de vreo 2 ani incoace a intrat in derizoriu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here