miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsTatăl Luizei Melencu, prima fată ucisă de monstrul Dincă, a murit la...

Tatăl Luizei Melencu, prima fată ucisă de monstrul Dincă, a murit la un an după ce Cumpănașu l-a mințit că i-a găsit fiica în Italia

-

Claudiu Melencu, tatăl Luizei, fata de 18 ani răpită, violată, ucisă și arsă la Caracal în aprilie 2019, a decedat marți, 1 decembrie 2020, din cauza unui infarct. Bărbatul n-a apucat să vadă sfârșitul procesului în care e judecat criminalul Gheorghe Dincă, cel care a recidivat în iulie 2019, victimă fiindu-i Alexandra Măceșanu (15 ani).

După moartea Alexandrei Măceșanu din Dobrosloveni, județul Olt, a izbucnit un scandal național. Ancheta DIICOT a continuat cu multe stângăcii, erori și informații contradictorii, care au alimentat teoriile conspiraționiste. Au apărut tot felul de oportuniști și impostori care au încercat să-și facă reclamă pe spatele familiei îndurerate. Alexandru Cumpănașu, rudă îndepărtată cu cea de-a doua victimă a lui Dincă, a fost printre cei care au speculat emoția, lansând ipoteza că fata ar trăi, de fapt, și că ar fi fost dusă undeva, peste graniță.

Scandalul a dus la a adoua descoperire macabră: Alexandra Măceșanu nu fusese singura victimă a monstrului din Caracal. Acesta o răpise, violase, omorâse și arsese în același cazan de tablă și pe Luiza Melencu (18 ani), din comuna Dioști, județul Dolj.

Familia Luizei s-a agățat de iluzia vândută de indivizi cinici și de posturi TV precum Antena 3 și România TV, care s-au grăbit să preia stilul OTV și să facă rating speculând la infinit teorii ale conspirației.

- Advertisement -

Cumpănașu a dus grotescul cel mai departe, lansându-și candidatura la alegerile prezidențiale și mințind, cu două zile înaintea primului tur al scrutinului din noiembrie 2019, că a descoperit-o pe Luiza în Italia, unde aceasta practica prostituția. A fost o abominație care nu l-a ajutat pe Cumpănașu să ajungă la 3%, pragul care-i permitea să ia de la stat (sub formă de deconturi) aproape 10 milioane de euro. Escrocul a atras în jur de 1,5% din voturile românilor.

Claudiu Melencu a murit, spun apropiații, cu gândul că poate fata lui trăiește, iar el n-o poate ajuta. “Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui“, a declarat un cunoscut al lui Claudiu Melencu.

Acesta a suferit mult şi atunci când procurorii, în urma expertizei ADN, au descoperit că Luiza nu era fiica lui biologică, având legături genetice doar cu mama sa, Monica Melencu, și cu un bărbat necunoscut. „Este o minciună! Cum pot să spună aşa ceva? Cât de nenorociţi pot să fie? Ce vor să facă? Lansează aceste zvonuri doar ca să ne terfelească. Luiza este fetiţa mea. Procurorii să-şi facă treaba, nu sunt puşi acolo să bârfească, sunt puşi acolo să afle adevărul. Să caute felete peste hotare, acolo sunt!”, a declarat Claudiu Melencu la vremea respectivă.

- Advertisement -

Acesta urma să fie audiat în dosarul Caracal. El a fost ultimul om care a vorbit cu Luiza, în ziua dispariţiei. „M-a sunat chiar înainte de a lua «ocazia». Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: «Te sun când ajung acasă, tati». Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată”, a povestit Claudiu Melencu.

Luiza Melencu ar fi împlinit miercuri, 2 decembrie, 20 de ani. „La mulți ani, Luiza, oriunde te-ai afla. Dor de tine, copilul meu”, a scris Monica Melencu pe pagina sa de Facebook.

Părinţii Luizei erau divorţaţi de mai mulți ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -