sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsMinistru PNL din Cluj: "Boc va lucra împotriva lui Cîțu, cum a...

Ministru PNL din Cluj: „Boc va lucra împotriva lui Cîțu, cum a lucrat împotriva lui Orban. Bolojan a făcut ce este corect, Boc ce i s-a spus. E o păpușă“

-

Emil Boc, primarul Clujului, este doar o marionetă în mâinile lui Klaus Iohannis și e de așteptat ca, de acum înainte, să înceapă să-l lucreze pe Florin Cîțu exact așa cum l-a lucrat pe Ludovic Orban până în septembrie. Afirmațiile îi aparțin chiar ministrului liberal Adrian Oros, clujean și el, care acum ocupă funcția de ministru interimar al Agriculturii.

Într-un interviu acordat site-ului Clujul Politic Live, Oros a spus că, în timp ce orădeanul Ilie Bolojan este un lider care face ce e moral, clujeanul Emil Boc face ceea ce i se spune.

„Boc vrea să devină un păpușar în ultimele zile, dar e greu să devii păpușar când ai fost păpușă toată viața“, a mai afirmat Oros.

Comparându-i pe administratorii cu cea mai bună imagine din România, ministrul a opinat că Ilie Bolojan a luat doar decizii dictate de conștiință, în timp ce Emil Boc a acționat „la alte butoane“.

- Advertisement -

Analiza crizei și caracterizările făcute lui Emil Boc și Ilie Bolojan de ministrul liberal al Agriculturii, Adrian Oros

„Nici acum nu-mi explic care este logica, pentru că Emil Boc este un om versat, cu mare experiență politică, a ocupat toate funcțiile pe care le poate ocupa un politician. Nu înțeleg nici acum gesturile pe care le face domnul Boc și această îndârjire, în afară de acel gest penibil de a încerca să-l umilească pe președintele la Cluj (în campania electorală din PNL, când Ludovic Orban a fost lăsat singur în primul rând la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca de susținătorii lui Florin Cîțu – n. red.), așa s-a făcut scenariul atunci, când a fost înconjurat de liderii echipei câștigătoare, iar aceștia să se ridice și să-l lase singur pe Ludovic Orban pentru a se face câteva poze. Dar acum când rezultatele se văd, Ludovic Orban a adus PNL la guvernare, iar Florin Cîțu îl duce, cel mult, la remorca PSD.

Nu înțeleg comportamentul domnului Boc, pentru că domnia sa ne spunea că Florin Cîțu e viitorul, un suflu nou, care va aduce partidul la un alt nivel, sigur că nu ne-a precizat care nivel, la nivelul de sus sau nivelul de jos. Dar aseară (marți – n. red.), domnul Boc a început să se poziționeze deja în echipa care să-l facă pe Cîțu să ia deciziile pe care nu le dorește. Cred că va lucra, de acum, împotriva domnului Florin Cîțu, cum a lucrat împotriva lui Ludovic Orban. 

Aceste gesturi nu-i aduc niciun câștig domnului Boc și nici filialei Cluj, care a fost una performantă. Până acum, Emil Boc a știut să-și păstreze o imagine de bun primar, administrator care nu face jocuri, dar el vrea în ultimele zile să devină un păpușar, însă e greu să devii păpușar când ai fost păpușă toată viața.

- Advertisement -

Incontestabil, Bolojan a fost mult mai moral, dar explicația mea este că Ilie Bolojan a făcut ceea ce a considerat domnia sa că este corect și nu s-a implicat, iar domnul Boc a făcut ce i s-a spus. Asta e diferența între cei doi oameni politici și doi administratori foarte buni, asta este percepția oamenilor. Doi primari ai PNL – unul a luat decizii doar dictate de conștiința lui, celălalt a acționat, asta cred eu, și la alte butoane, pentru că altfel nu mi-aș explica schimbarea bruscă de comportament a domnului Boc.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cîțu a manevrat ședința PNL astfel încât el să rămână singura propunere de „premier-rotativă”. Partidul i-a retezat compromisul cu Ciolacu la „primul schimb”. Situația generală s-a complicat

* Culisele ședinței PNL: Cîțu ar fi amenințat că blochează negocierile cu PSD dacă nu rămâne singura propunere pentru postul de premier

* Durerosul mesaj de renunțare al Oanei Pellea. „Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis. Speranța mea a obosit”

* Concediat pentru că-și teroriza elevii cu propagandă antivaccinistă, un profesor amenință cu Șoșoacă. „Marș afarăăăăă! Nu ai ce căutaaaaaa!” / „Doar un telefon am de dat și declanșez uraganul”

* Mii de certificate false eliberate de centrul de vaccinare din Vama Petea! Pseudo-vaccinații au recunoscut când au ajuns la spital

* Gică Popescu: „Nu m-am uitat la meci, m-am uitat la Formula 1. Ăștia de la FRF au luat-o razna rău de tot!” Concluzia campaniei ratate pentru CM 2022

* Revoluția votului în Bulgaria: a câștigat partidul anticorupție înființat recent de doi absolvenți Harvard

* Povestea ultimului soldat al “Armatei uitate” a Africii. A fost capturat de bătrânii satului şi trimis la război. “Mi s-au spart timpanele, dar am rămas în viaţă”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -