Moartea suspectă a colonelului ISU care a retras licența stației GPL din Crevedia. Accident de motocicletă în poligon, cu instructorul alături

5
2080
Bogdan Georgian Pușcoi

Moarte suspectă în cazul exploziilor de la Crevedia! Fostul șef al Serviciului Prevenire din cadrul ISU Dâmbovița, colonelul în rezervă Bogdan Georgian Pușcoci, a murit fulgerător într-un accident de motocicletă, în timpul unor antrenamente pentru obținerea permisului, în poligonul auto din Ulmi. El este cel care în 2020 a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL ce aparținea familiei primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Colonelul în rezervă Bogdan Georgian Pușcoi (50 de ani) a murit sâmbătă, într-un accident de motocicletă, în poligonul auto din localitatea Ulmi (județul Dâmbovița), situată la ieșirea dinspre sud a orașului Târgoviște.

Ofițerul rezervist împlinise 50 de ani în urmă cu două luni.

Fostul colonel ISU urma școala pentru a putea obține permisul de conducere a motocicletelor, iar ieri a avut primele ore de mers, în poligonul din Ulmi.

La un moment dat, Pușcoi a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit violent de gardul de beton care mărginea poligonul.

În momentul în care s-a întâmplat nenorocirea, Pușcoi era însoțit de instructor, aflat și el pe motocicletă. În urma impactului cu gardul de beton, Pușcoi a murit, iar instructorul a fost rănit grav. Acesta se află în spital, în stare critică.

Potrivit primelor informații, fostul ofițer specializat în situații de urgență a făcut două greșeli majore, inexplicabile pentru un om cu experiența lui:

1. a apăsat accelerația, în mod ciudat, deși distanța până la gardul de beton era destul de mică;

2. nu purta cască de protecție.

Motocicleta pe care se afla colonelul Pușcoi s-a izbit violent de zidul de beton al poligonului, iar impactul i-a fost fatal.

Salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Bogdan Pușcoi era căsătorit și avea doi copii, de 14 și 18 ani.

Pensionar la 48 de ani, la câteva luni după ce a ridicat autorizația de funcționare stației GPL din Crevedia

Bogdan Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, ocupând funcția de șef al Serviciului de Prevenire.

Bărbatul s-a pensionat în februarie 2021, la vârsta de numai 48 de ani și, amănunt important, la doar câteva luni după ce ridicase licența de funcționare stației GPL din Crevedia care aparținea omnipotentei familii Doldurea din Caracal.

Apropiații lui Bogdan Pușcoi spun că el a fost cel care a ridicat autorizația de funcționare pentru stația GPL care trei ani mai târziu avea să sară în aer.

„El a ridicat autorizația de funcționare celor de la Crevedia. Datorită lui, pompierii sunt acoperiți în acte acum. El a făcut documentele ca la carte”, a declarat presei locale soția fostului colonel ISU.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care și-a pierdut viața fostul pompier.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* Propunere șantajistă a lui Ciolacu, pentru UE: să fie lăsat să supra-îndatoreze România, să nu se atingă de pensiile speciale și nici de clientela de partid, să nu facă reforme și, la schimb, Europa să-i dea miliarde

* Oficialii UE „le-au dat cu masa-n cap” celor trei miniștri trimiși de Ciolacu să apere jaful bugetar al PSD-PNL

* Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* Manipularea poporului român de către PSD a costat 75 de milioane de euro, din bani publici, în ultimii 4 ani. Partidul a dat televiziunilor peste 52 de milioane din aceste subvenții

* „În curând, Podul Crimeei va fi scos definitiv din funcțiune. Este una dintre prioritățile ucrainenilor”

* Victorie fabuloasă a Soranei Cîrstea la US Open! A eliminat-o pe jucătoarea nr. 4 a lumii și e în „optimi” la New York

5 COMENTARII

  • Superficiala concluzie…
   Dupa cum a procedat, suspendand o firma cu relatii puternice – dupa cum s-a vazut, firma a rezistat in pofida multitudinii de institutii datoare sa sustina suspendarea – nu parea sa fie un chiulangiu care nu-si respecta meseria, precum droaia de politisti si, mai ales, magistrati.
   Atat pensionarea, cat si accidentul par provocate. Specialisti din domeniu, care iubesc dreptatea si urasc mafiotismul caruia am ajuns captivi, ar trebui sa ceceteze pana in panzele albe originea celor doua evenimente.
   Dumnezeu sa-l odihneasca si sa faca dreptate lui si tuturor celor sacrificati pentru dreptate si adevar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here