„Mitralieră”, pușcăriașule-suspendat, unde-s cei 14-15 milioane de români infectați de „diasporezii criminali”?!

1
2390
Cătălin Rădulescu

În urmă cu aproape trei luni, un personaj sinistru, deputatul „Mitralieră” (Cătălin Rădulescu), își descărca toate cartușele din încărcătoare în românii plecați la muncă în străinătate. Îi făcea „criminali”, „diasporezi iohanniști”, „votanți ai Dreptei”, reîntorși în țară „ca să îmbolnăvească 14-15 milioane de români care trăiesc aici, în această țară”. Și așa mai departe.

Ei bine, iată rezultatul: până acum, când epidemia de Covid-19 bate în retragere, s-au infectat sub 20.000 de conaționali, nu 15 milioane, așa cum ne intoxica deputatul-derbedeu. Dintre cei îmbolnăviți, peste 13.000 s-au însănătoșit, adică doi din trei. Din păcate, peste 1.200 de compatrioți au pierdut lupta cu boala.

Nu s-au îmbolnăvit toți din cauza românilor reveniți în țară. Înainte de asta, România era deja atinsă de virusul SARS-CoV-2. Să nu uităm: primul român infectat cu noul virus a fost un tânăr de 25 de ani din Prigoria, județul Gorj. Acesta n-a fost îmbolnăvit de vreun compatriot revenit din diaspora, ci de italianul Cesare Emendatori (71 de ani), care avea niște afaceri prin Gorj. Amândoi s-au vindecat.

Se dovedește că „Mitralieră” a greșit direcția de tragere atunci când s-a luat de românii din diaspora. Cine știe cum, unde și dacă și-a satisfăcut stagiul militar acest individ. O fi stat la drapel, ca un bibelou în vitrină, în fața ușii comandantului unității. Și-atunci nu era cazul să știe prea multe. Dacă totuși voia să afle amănunte suplimentare, trebuia să facă iute un stânga-mprejur ca la carte, fără să-și împleticească picioarele, și să se uite mai bine prin cătare, să regleze perfect unghiul AKM-ului său păstrat acasă după Revoluție și să constate că adevărata țintă e FSN, pe urmă FDSN, PDSR și, în sfârșit, PSD, partid în care e înregimentat de mai multă vreme.

Nu de-acolo a pornit totul? Fix de-acolo! De la tovarășii săi din anii ’90. Mai precis, de la tovarășul Ion Iliescu. Nu în mandatele sale de președinte s-au închis fabrici, uzine, combinate? Nu pe vremea lui și a clicii sale de bandiți s-au vândut la fier vechi? Ei bine, să afle măcar acum „Mitralieră” că virusul mortal, de care e îngrozit și-n closet, a purtat denumirea de CoV-FSN, iar pe parcursul anilor a suferit mutații serioase, propagându-se cu repeziciune pe întreg teritoriul țării.

Ce trebuia să facă cei un milion de români pe care i-a catalogat „Mitralieră” drept „criminali”? Să rămână acasă cu burta lipită de șira spinării? Să lucreze în fabricile, uzinele și combinatele pe care înaintașii lui „Mitralieră” le-au dezmembrat? Să tragă „ciumă roșie” pe nas de la răsăritul până la apusul soarelui? Să lustruiască pantofii senatorilor și ai deputaților din CoV-PSD? Nici gând. Cum s-au deschis granițele, s-au dus să muncească peste hotare, ca să-și asigure un trai mai bun.

„Cine sunteţi voi, un milion de români, care vreţi să votaţi 3 zile?”, se întreba „Mitralieră”. Păi, cei un milion de români sunt taman ăia pe care tot CoV-PSD i-a gonit din țară. Cei un milion de români blamați, împreună cu alte 6 milioane de conaționali nevoiți să-și părăsească țara pentru un salariu decent, au adus în țară, în 2018, când CoV-PSD era la putere, aproape 3 miliarde de euro! Și asta, doar prin transferuri oficiale…

De-acolo, din banii truditorilor români de pretutindeni, și-a tras leafa grasă de deputat și „Mitralieră”! Tot de-acolo și-a umflat și buzunarele de la pantaloni și de la sacou, de arăta ca o păpușă gonflabilă din scenariile pentru dezastre inițiate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Și uite-așa a bătut la ochi. L-a înhățat DNA, iar Justiția i-a dat, în 2016, un an și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.

Cum se face că un pușcăriaș-cu-suspendare continuă să fie deputat și să ia un purcoi de bani tocmai de la cetățenii pe care-i înjură și îi definește drept „criminali”? Trebuia să se ascundă ca un guzgan toxic să iasă pe-afară doar noaptea, ca hoții: perioadă preferată a fostelor guvernări de infractori din CoV-PSD.

Tot cei din CoV-PSD au avut discursuri patriotarde, lansate de „tătucul” Liviu Dragnea înainte să intre în pușcărie, în care „voiau” să-i readucă în țară pe românii de pretutindeni, să le „creeze” locuri de muncă. Toate pe hârtie. Vorbeau de străini la fel cum vorbea Ceaușescu de „agenturili străine”, erau urmăriți de „statul paralel”.

Locurile reale de muncă au fost desființate tot de tovarășii lui „Mitralieră” din CoV-PSD. De fapt, acum se vede cât se poate de clar ce dezastru a produs PSD din 2012 până în 2019: a jucat rugby cu populația României. Băbește, a tăvălit-o prin mocirlă și-n afara orelor de program. Iată formația de „terminatori”: Ponta (căpitan de echipă, plagiator, mitoman, premierul tragediei de la Colectiv) – Tăriceanu, Grindeanu (fundași) – Mișu Tudose (1,98 metri, centru, executant de eseuri; marele succes: l-a lăsat cu ochii-n soare pe japonezul Shinzo Abe) – Tudorel Toader (pilier, ordonanțe de urgență) – Bacalbașa, C. Rădulescu (taloneri, mitraliori) – Ciordache, Nicolicea, Șerban Nicolae (grămada înaintată) – Olguța, Codrin (cu gura pe arbitru) – Dăncilă, Firea, Carmen Dan (vârfuri împinse, legi masacrate, gaze). Antrenor: Liviu Dragnea.

Formația asta de „elite” ale „ciumei roșii” a cheltuit toți banii ce trebuia alocați de statul român în ansamblul lui pentru situații de urgență precum cea legată de coronavirus. Ultimul premier, Dăncilă, știa ce se întâmplă, dar a preferat să se antreneze pentru alte „dezastre produse de calamități”.

P. S. Ce-ar fi făcut „Mitralieră” dacă s-ar fi aflat în Italia în perioada de vârf a pandemiei? Ar fi chemat, în disperare de cauză, elicopterul SMURD la fața locului, așa cum a procedat un alt coleg de-al său, Virginel Iordache. Nu pe el l-a dus elicopterul SMURD de la Suceava la București pentru o bolboroseală de diaree?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Încă o bilă neagră pentru Alina Gorghiu: a vrut să-l facă parlamentar PNL pe odiosul Tudorel Toader! Și ministrul Costel Alexe a încercat. Penalul Vosganian i-a propus să fie ministru, cu mandat de la penalii Dragnea și Tăriceanu

Ce a simțit dr. Virgil Păunescu când a testat pe el însuși vaccinul anti-Covid la care lucrează: „Dureri musculare, dureri osoase, un disconfort…”

De ce a trecut România mai bine peste epidemie decât state mai dezvoltate? Medicul Virgil Musta: “Am limitat impactul datorită măsurilor corecte, deși dure, luate la timp”

1 COMENTARIU

  1. Cert e că de la diasporezi sau infectat români din țară!!..că sunt 20000 de mii ,sau 20 ..de la ei s-au luat virușii.. toată diaspora are pe conștiință morții covid….în data de 26 februarie era un singur caz de la unul venit din Italia în Oltenia….!!.. până la aceea dată nu exista acest virus in Romania..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here