„Olguțul” Manda a participat ilegal la petrecerea de la FĂZĂNĂRIE, organizată de un primar PSD. Au fost mai mult de 8 persoane

2
10332

Claudiu Manda, europarlamentar PSD și soțul Olguței Vasilescu, a participat sâmbătă, 30 mai, la petrecerea primarului comunei doljene Cerăt, Octavian Barbu, coleg de partid cu el. Se pare că au fost prezente mai mult de 8 persoane, încălcându-se prevederile legale referitoare la măsurile intreprinse pentru stoparea difuzării epidemiei de coronavirus. 

Silviu Iliuță, producător executiv al emisiunii Cronica Cârcotașilor (Prima TV) și autorul blogului Cronici pe bune, povestește – într-o postare pe profilul său de Facebook – despre petrecerea la care a participat europarlamentarul Claudiu Manda. Organizată de primarul localității Cerăt, se pare că la petrecere  – care s-a ținut sâmbătă, 30 mai, la Făzănăria de lângă Segarcea – au fost prezente mult mai multe persoane decât o permit legile stării de alertă. Din imaginile surprinse și publicate de pagina Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României se deduce că erau prezente mai multe mașini la fața locului.

Sursa foto: Facebook / Craiova Cetatatea Banilor Las Vegasul României 

Postarea lui Silviu Iliuță

„Ai distribuit poza cu Orban? Hai să vedem cât de echidistant ești!

Nesimțiții zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Rămâne așa!

Domnu’ Manda Claudiu (soțu’ roșcatei Olguța, membri de vază ai PSD, cei care făceau scandal că fumează Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de 8 invitați a domnului Octavian Barbu, primar al localității Cerăt.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la Fazanăria de lângă Segarcea, ocazie cu care le și urăm: să trăiască mirii, casă de piatră, la mulți ani, să vă trăiască soția, să vi se desființeze pesedeul sau ce mai vreți voi!

Informația și pozele sunt de la Fb Cetatea Banilor și rog onor Ministerul Afacerilor Interne, România, să le verifice și să treacă la amenzi.

Iar pe cinstiții oameni echidistanți de pe Facebook îi rog să le distribuie și să-i facă de râs.
Dacă pe Orban l-am facut pilaf – și merita -, cred că merită și ăștia.

P. S. Am și pozele fără numere cenzurate, da’ GDPR și toate cele.”

Sursa foto: Facebook / Craiova Cetatatea Banilor Las Vegasul României 

Pentru corecta informare, redăm aici și postarea paginii Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.