Misterul din Ploiești a fost dezlegat: ursul Rambo se ascundea în rafinăria rușilor! A fost capturat și relocat

1
617
Ursul tranchilizat a fost urcat într-o mașină și relocat

Ursul Rambo, căutat în zona orașului Ploiești, a fost capturat, în sfârșit, după ce a speriat populația mai mult de o lună. După lungi căutări, autoritățile au descoperit că animalul se ascundea în interiorul rafinăriei Lukoil, deținută de ruși!

Ursul căutat de peste o lună în zona oraşului Ploieşti a fost prins luni dimineaţă, în jurul orei 5.45. Animalul a fost observat, în jurul orei 3.00, de paznicii rafinăriei Lukoil de lângă oraș, care au anunţat autorităţile sunând la 112. După aproape trei ore nocturne, ursul era capturat.

La operațiune a participat și Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, care a dat vestea cea mare: „Am reuşit să prindem ursul care s-a plimbat în ultimele săptămâni pe la periferia Ploieştiului. Am primit informaţia că este în incinta rafinăriei Lukoil. Am intrat împreună cu vânătorii şi cu medicul veterinar şi s-a reuşit tranchilizarea. Va fi transportat de urgenţă în zona Tabla Buţii, unde va fi relocat”.

Comunicatul Primăriei: „Pe toată durata intervenției, ursul nu a avut de suferit”

Ulterior, Primăria orașului Ploiești a dat un comunicat prin care a încercat să liniștească atât populația, cât și pe apărătorii animalelor.

„Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că luni, 21 august 2023, în jurul orei 5.45, echipa de intervenție coordonată de primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a reușit capturarea exemplarului de urs, a cărei prezență a fost semnalată, în ultima vreme, pe raza orașului nostru.

Astfel, în urma unei sesizări, primită prin intermediul apelului de urgență 112, a fost semnalată prezența exemplarului de urs în incinta Rafinăriei Lukoil, din Ploiești. În urma apelului recepționat, echipa special constituită în acest sens a intervenit, de urgență, procedând la tranchilizarea animalului.

Pe toată durata intervenției, ursul nu a avut de suferit. Exemplarul urmează a fi relocat, de îndată, într-un mediu adecvat acestuia, în zona localității prahovene Tabla Buții.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, mulțumește, și pe această cale, tuturor factorilor implicați în capturarea ursului, pe parcursul intervenției”.

Nu era singurul urs de la periferia Ploieștiului!

Ursul a dat târcoale mai bine de o lună orașului Ploiești. Autoritățile au încercat să-l prindă cu mai multe mijloace, inclusiv drone cu termoviziune aduse de la ISU Brașov. S-au făcut mai multe pânde, a fost plasată și o cușcă într-o zonă-cheie, au fost activate și echipaje ale poliției, dar în zadar până azi-noapte.

În urmă cu  o săptămână, primarul Volosevici declara, în contextul acţiunilor de căutare a ursului, că că va propune cumpărarea a două drone dotate cu cameră cu termoviziune, în condiţiile în care mai multe animale sălbatice şi-au făcut apariţia în Ploieşti.

Reprezentanţii Asociaţiei de Vânătoare i-au transmis primarului că în zonele din jurul oraşului se estimează că ar trăi mai mulţi urşi. Populația din zonă trăiește cu teama că o namilă ar putea apărea oricând pe stradă, punând în pericol mai ales bătrânii și copiii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* Elogiu grețos adus de un lider PNL sinistrului turnător al Securității: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”

* CTP: „A sucombat unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”. Primise Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur”!!!

* Iohannis a reușit deplin: Ponta – consilier onorific în „guvernul meu”! Anomalii și stupizenii

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Ucraina confirmă oficial că George Simion are interdicție de a intra pe teritoriul său, „în scopul asigurării securității statului”. Motivul: întâlnirile liderului AUR cu șefi ai spionajului rusesc, la Cernăuți

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

1 COMENTARIU

  1. asa fac si cu kaghebistii de acolo, ii relocheaza!
    Romania, tara care este pe locul 2 in Europa la titei si gaze, mai are o singura rafinarie?
    Ca la tradatori, suntem pe locul I !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here