miercuri, mai 22, 2024
AcasăPoliticăPorcăială pe Facebook între PSD-iști. Europarlamentarul lui Iliescu a blocat-o pe europarlamentara...

Porcăială pe Facebook între PSD-iști. Europarlamentarul lui Iliescu a blocat-o pe europarlamentara lui Voiculescu

-

Doi foști colegi în grupul PSD din Parlamentul European, Ioan Mircea Pașcu și Maria Grapini, s-au bălăcărit pe Facebook. Cearta s-a încheiat prin decizia lui Pașcu de a o bloca pe Grapini, pentru ca aceasta să nu-l mai deranjeze cu comentarii sale.

Ioan Mircea Pașcu a fost europarlamentar PSD, propulsat de prietenia cu Ion Iliescu, dar Liviu Dragnea l-a tras pe linie moartă și nu l-a mai pus pe listă în acest an, pentru un nou mandat.

În schimb, Maria Grapini a mai prins încă 5 ani la Bruxelles, grație susținerii pe care i-a acordat-o constant Dan Voiculescu. Grapini nu era membru PSD, dar a ieșit din PPU (partidul-fantomă al Varanului) și a intrat în PSD ca să candideze pe lista accestuia.

- Advertisement -

Războiul Pașcu – Grapini s-a purtat prin mesaje pe Facebook și a avut ca epilog blocarea Mariei Grapini de către Ioan Mircea Pașcu.

 Grapini către Pașcu: „Nu ai apărat România!”

„Ești pe penultimul loc la munca pe rapoarte (amendamente), nu ai luat niciodată cuvântul în plenară să aperi România, la subiectele fierbinți nu ai intervenit ca vicepreședinte al Parlamentului. Să ne înțelegem: ai fost (vicepreședinte – n. red.) pentru că delegația a cedat punctele pentru această funcție, să rezolvi vreo problemă a României. Cât privește activitatea mea, comparată cu a altor colegi, se poate vedea ușor dacă se caută pe mepraking. Eu nu am contestat munca vreunui coleg, tu văd că o faci. Eu cred că un om care are toată cariera profesională pe spatele unui partid nu trebuie decât să mulțumească. Spre deosebire de tine, eu am trăit din propria afacere, pe care am dezvoltat-o fără să fiu în politică! Este păcat, mai ales că ai făcut sport, că nu ai știut să te retragi elegant. Te asigur că eu la 71 de ani mă voi ocupa de fundațiile pe care le am și voi sta acasă cu nepoții.

Eu am conlucrat cu toți colegii și nu cred că s-a văzut vreo diferență că sunt sau nu membru PSD. Eu am luptat pentru țară și așa voi face mereu. Asta este deosebirea între mine și tine, care una spuneai despre partid și despre România când erai europarlamentar și alta acum. Răul îl faci României, criticând mereu și subiectiv tot ce e în țară!”

- Advertisement -

Pașcu despre Grapini: „Mediocritate agresivă, plină de venin și invidie”

„Pentru Maria Grapini, în loc de lecitină! Mulțumesc pentru reconfirmarea adevărului că mediocritatea este… agresivă! Și, dacă tot te lauzi că ai o afacere de succes, ce cauți în politică? Vrei s-o sprijini cumva? În sfârșit, adio, nu mai tolerez intervențiile tale pline de venin și invidie, pentru că nu te vei putea ridica niciodată la nivelul activității mele. Rămâi în plata Domnului!

Întâi Dragnea mă exclude fără explicații de pe lista candidaților la europarlamentare și fuge ca să nu dea ochii cu mine! Apoi Dăncilă mă propune comisar în locul Corinei și pe urmă tot ea îmi retrage candidatura, tot fără nicio explicație! Iar azi una ca Grapini îmi neagă toată activitatea! Vorba proverbului: nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Mulțumesc, PSD, bine am ajuns!”

Printr-o donație AICI puteți susține ZIARISTII.COM. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

* Atenție, agitatori ruși! Lidia Fecioru e topită după Pleșoianu: „Dac cu suflet bun, Om frumos, cu ochii migdalați. Îl votez!”

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

Sinistra Secție Specială va fi desființată! Comisia Europeană: „Înfiinţarea Secţiei contravine legislaţiei europene”

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Doi trădători bolșevici mizerabili, diferența constând în faptul că I-MP dispune de neuroni suficienți, dar păcat că s’a situat de partea malefică a politicii românești, pe când MG este o tută analfabetă și agramată care a fost aleasă de kriminalul Voikulesku pentru atitudinea ei de slugă umilă pupinkuristă ! 👹👺

  2. Faptul ca Pașcu… NU a mai prins un loc eligibil, de „eurodeputat”, pe listele „Pesedelei” IMPUTITE arata clar caaa… „mos-TATUKUL” Ion „Ilici” Iliescu este , deja, in curs de… IMBALSAMARE (!), si la propriu si la figurat (in partid) !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -