Miracol în ziua de Paște: o nou-născută de două luni se vindecă de coronavirus

2
1029

Beatrice, o nou-născută de două luni din provincia Bergamo, regiunea Lombardia, s-a vindecat de coronavirus după 40 de zile de boală. Chiar în ziua Paștelui Catolic, 12 aprilie, a avut loc un miracol: la împlinirea vârstei de două luni i-a venit vestea mult așteptată de părinții săi – s-a vindecat de teribila boală.

O poveste incredibilă și emoționantă, sosită din nordul Italiei, zona europeană cea mai afectată de coronavirus. Este povestea lui Beatrice Aurora, care a reușit să scape de Covid-19 la împlinirea vârstei de două luni, de Paștele catolic, după 40 de zile de luptă cu boala. „Este, într-adevăr, un miracol pascal”, spune convinsă mama ei, Marta Zaninoni.

Familia lui Beatrice este originară din Fiorano al Serio, provicia Bergamo. Fanpage.it scoate la lumină această istorie incredibilă, care vine ca o rază de speranță pentru locuitorii din Val Seriana, serios puși la încercare de tragediile care au îndoliat multe familii.

Va fi un Paște sub semnul bucuriei pentru familia sa, care a așteptat să o poată primi în casă alături de ceilalți frați și surori. „Prima lună din viață a petrecut-o în spital, iar acum sărbătorim, în sfârșit, însănătoșirea ei completă. Acum, frații ei o vor putea îmbrățișa fără teamă”, mama fetiței

La puțin timp după nașterea sa, Beatrice a fost diagnosticată pozitiv la coronavirus și a petrecut 20 de zile internată la spitalul „Papa Giovanni XIII” din Bergamo. Tatăl (Marco Albergati), mama (Marta Zaninoni) și frățiorii (Ilaria – 11 ani, Chiara – 10 ani și Gabrielle – 7 ani) a trebuit să aștepte Paștele pentru a-și atinge surioara fără mască și mănuși.

Pe 23 martie, Beatrice Aurora se întorsese acasă, dar părinții au fost nevoiți să păstreze reguli foarte stricte de precauție – măști,  mănuși,  contacte restrânse la minimum -, deoarece așteptau confirmarea ultimului test.

Familia micuței Beatrice Aurora a plătit un preț dureros de mare: mama (Marta) a pierdut un unchi (fratele tatălui său), apoi și pe bunicul. Se numeau Aurelio Zaninoni și Antonio Bernini, aveau 73 și, respectiv, 88 de ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. „Acest virus nu rezistă mult pe suprafețe, moare în câteva ore. Dar se ia foarte ușor din aer” / „N-o putem ține cu statul în casă, ne moare economia. Soluția este: «Cine scapă, scapă; cine nu, nu!»”

2 COMENTARII

  1. Puțină „semantică” medicală. Notiunea medicală de „nou născut ” se referă la intervalul 0-29 de zile de viață. La 2 luni, adică 8 săptămâni de viață, este etapa de „sugar”. Deci, exprimarea corectă, dat fiind că ziariștii sunt și formatori de opinie și fe cultură generală, inclusiv medicală, ar fi fost „un sugar/un copil în vârstă de 2 luni, care de la naștere…”. Altfel, tot respectul pentru ce faceți cu această publicație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here