Faptă bună de Paște: polițiștii i-au cumpărat alimente unei bătrâne care a sunat la 112 și a spus că nu are ce mânca

3
1031
Agentul Ionuț și "Bunica Maria" / Foto: InfoIasiOnline.ro

Sâmbătă, în ajunul Paștelui, o femeie de 73 de ani din comuna Epureni, județul Vaslui, a sunat la 112 și a spus că abia a fost externată din spital și nu are nimic de mâncare în casă. Polițiștii din orașul Murgeni, aflat în apropiere, s-au mobilizat și au ajutat-o pe „Bunica Maria”, cumpărându-i mai multe alimente.

„Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, a comunicat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, potrivit Mediafax.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, „Bunica Maria” a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca”.

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să-i facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făină, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, precizează IPJ Vaslui.

Ionuț, un tânăr agent de la ordine publică, a fost desemnat să-i ofere batrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate și bucurie.

„Emoționată de gestul polițiștilor, «Bunica Maria» le-a mulțumit acestora pentru bunăvoința lor și le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc și putere de muncă”, conchide comunicatul IPJ Vaslui.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. „Acest virus nu rezistă mult pe suprafețe, moare în câteva ore. Dar se ia foarte ușor din aer” / „N-o putem ține cu statul în casă, ne moare economia. Soluția este: «Cine scapă, scapă; cine nu, nu!»”

3 COMENTARII

  1. Rușine!!!…cine crede că băbuța aia are telefon ???…nu știu dacă știe amarata aia da folosească un telefon…. să vă fie rușine ..tot militeni ați rămas…voi l-ați depășit pe Sergiu Nicolaescu in materie de regii..de regii proaste,de fapt la ce sa te aștepți de la un sudor… apropo săptămână viitoare vine lucrătorul cu becul să dea ordonanța 10 .. să vedeți ce restricții bagă la populime,din cele două ore mai rămân una!! ..cresc amenzile pentru populime .. frați români , câștigați va libertatea, luptați pentru ea,nu lăsați dictatura militara sa vă îngrădească libertățile…în numele cui vorbește acest individ…??..mă mir că avocatul Poporului stă cu mâinile în sân …voi credeți că regimul totalitar se relaxează???.. vă înșelați…unde sunt cei de la rezist, declic, societate civila..???…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.