Comuniștii chinezi mint și când recunosc că au mințit! După trei luni, au scos de la dosit 1.290 de morți. Creștere de exact 50%!

1
6805
Președintele Chinei, Xi Jinping, în vizită de propagandă la Wuhan

China comunistă s-a făcut de râs, o dată în plus, în pandemia de coronavirus. Regimul dictatorial de la Beijing s-a compromis pe termen lung, ascunzând, pe rând, virusul, bolnavii, morții, epidemia, pandemia. Vineri, 17 aprilie, și-a amintit de 1.290 de morți, pe care „uitase” să-i numere. Dimensiunile minciunii sunt însă mult mai mari.

Autoritățile sanitare din orașul Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilanțul deceselor provocate de Covid-19. Sub stricta supraveghere a Partidului Comunist, responsabilii din Sănătate au anunțat cu exact 50% mai mulți morți, relatează Reuters și The Guardian. Astfel, bilanțul a fost revizuit de la 2.579 la 3.869.

Centrul de Prevenții și Control de la Wuhan (capitala provinciei Hubei) susține că revizuirea se datorează:

  • faptului că până acum nu au fost incluși în statistici pacienții care nu au putut ajunge la spital sau au ajuns mult prea târziu;
  • dificultăților în colectarea informațiilor de la spitalele private sau centrele medicale înființate temporar pentru gestionarea pandemiei.

„Fiecare pierdere a unei vieți este o sursă de durere pentru familiile îndoliate, dar și pentru oraș. Vrem să transmitem compasiunea noastră sinceră familiilor care și-au pierdut rudele pe perioada epidemiei, dar și cadrelor medicale care și-au sacrificat viața”, a transmis Centrul de Prevenții și Control, după trei luni de minciună continuă.

Decizia Centrului de Prevenții și Control vine în contextul în care întreaga lume, inclusiv cetățenii chinezi, și-au exprimat scepticismul cu privire la datele raportate de regimul comunist. În același timp, alte țări, toate occidentale – SUA, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie -, au anunțat zeci de mii de morți.

Miercuri, în conferința de presă zilnică de la Casa Albă, președintele american Donald Trump a declarat că are dubii că ar exista cineva care să creadă cifrele date publicității de autoritățile chineze.

Într-un interviu pentru Financial Times, publicat vineri, președintele francez Emmanuel Macron a spus că este „o naivitate” să crezi că autoritățile de la Beijing au gestionat mai bine criza coronavirusului.

După recuoașterea celor 1.290 de decese suplimentare din Wuhan, China a sărit brusc la 4.632 de morți, după ce de câteva săptămâni o tot fezanda în jurul a 3.300. De asemenea, China a urcat un loc, de pe 9 pe 8, în clasamentul mondial al numărului de decese, depășind Germania (4.193).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. A fost schimbat Acordul dintre MAI și BOR! Nu mai merge nimeni la biserică. Paștile și lumina ne sunt aduse în pragul casei sau la fereastră

INTERVIU. „Acest virus nu rezistă mult pe suprafețe, moare în câteva ore. Dar se ia foarte ușor din aer” / „N-o putem ține cu statul în casă, ne moare economia. Soluția este: «Cine scapă, scapă; cine nu, nu!»”

Durerea unui român din Belgia: „Îi trimit mamei bani de medicamente, iar ea zice că suntem sclavii Europei”

1 COMENTARIU

  1. Nu știu de ce mai dați informații despre acest stat….!!!. pentru mine China nu mai există…punct..a nenorocit o planetă… statele din Europa nu i-au atitudine față de ei pentru că au interese în China… firme, fabrici,…dar noi ce plua mea avem cu ei…. așa ca scăpăm de ei deschidem în Taiwan o legatie economică . . să-i vedem arunci pe criminalii ăștia … așa cum au americanii, ungurii, slovacii,….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here