Ministrul Dezvoltării: „Am găsit un «Minister al familiei». Ziceau: «dânsul este adus de Shhaideh», «dânsul este de la Teleorman»”

1
5397
Ion Ștefan

Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, a dezvăluit miercuri seară, la B1 TV, ce a găsit în minister după lunga domnie a lui Dragnea, exercitată direct sau prin interpuși (Sevil Shhaideh, Paul Stănescu).

Ion Ștefan a spus că, atunci când a păşit pentru prima dată în instituție, a găsit un „Minister al familiei”, cu oameni care „au gravitat în jurul PSD, în jurul lui Shhaideh, în jurul lui Liviu Dragnea”.

Dezvăluirile lui Ion Ștefan

  • „Am găsit un «Minister al familiei». Ministerul Lucrărilor Publice e un minister al celor care au gravitat în jurul PSD, în jurul lui Shhaideh, în jurul lui Liviu Dragnea. Cine venea în biroul meu, a patra propoziţie era: «eu sunt…» sau «dânsul este adus de Shhaideh», «dânsul este de la Teleorman».”
  • „Acest lucru a durat două săptămâni, până când am spus: «Stop! Opriţi-vă, nu mai vreau să aud aşa ceva!». Eu constat că în Ministerul Lucrărilor Publice nu s-a realizat vreodată vreun concurs la care să poată participa şi tineri din România, care au fost la şcoală, care s-au pregătit. Totul cred că a fost trucat de-a lungul timpului. Nu am auzit ca cineva să fi intrat în Ministerul Lucrărilor Publice ca urmare a unui concurs, pe merit.”
  • „Constat mai nou că în minister sunt 12 familii – soţul la «Direcţia…», doamna la Servicii.”
  • „Am convocat Colegiul Ministerului, lucru care nu s-a mai întâmplat de 12 ani.”
  • „Am anunţat – şi voi duce la bun sfârşit ce am anunţat – că voi realiza o primă restructurare a ministerului. Am redus cu 30% linia politică a ministerului. Erau 10 politicieni care conduceau ministerul, 6 secretari de stat şi 4 subsecretari de stat. Vom reduce cu 30% posturile de conducere, erau 97 de astfel de posturi de conducere. Totodată, au fost tăiate 25% dintre posturile de execuţie.”
  • (Întrebare: cât câştigau directorii din minister?) „Întrebarea dumneavoastră e corectă. Cât câştigau, nu ce salariu au. Mulţi dintre angajaţii ministerului, în afară de salariu, mai au şi alte venituri, din participarea la Consilii de Administraţie, din participarea ca lectori în diferite programe, proiecte europene. Vorbim de zeci de mii de lei.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Din mormânt, Corneliu Coposu îl acuză pe Iliescu: „Lupta cu teroriștii, o oribilă înscenare”!

* Diaspora intră, în sfârşit, în Guvernul României! Un „produs 100%” al comunităţii românilor de peste graniţe, numit secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni

* Anunț șoc pentru PSD! PNL a decis: își asumă răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi

* Hemoragia salariilor nesimțite de la ANCOM nu poate fi oprită. Grindeanu, dezmăț pe bani publici!

* Dan Barna, scrisoare integrală către USR: „Olimpia a aruncat o nedreaptă umbră de îndoială” asupra acțiunii #FărăPenali

* Mafia profesorilor de la Universitatea Spiru Haret, anchetată de procurorii DIICOT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.