luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsUn păduche ce se hrănește cu sângele revoluției. Gelu Voican Voiculescu, 200.000...

Un păduche ce se hrănește cu sângele revoluției. Gelu Voican Voiculescu, 200.000 de euro datorii la stat

-

Gelu Voican Voiculescu este una dintre cele mai controversate figuri ale Revoluției din 1989. Apărut de nicăieri, ajunge în preajma lui Ion Iliescu, iar când acesta ia puterea în data de 22 decembrie, Gelu Voican ajunge vicepremier în primul guvern al Frontului Salvării Naționale.

De atunci, acesta a trăit în preajma lui Ion Iliescu, ocupând poziția de senator PSD, ambasador, efectiv trăind de pe urma acelor evenimente tulburi din decembrie 1989. În ultimii 30 de ani a fost un privilegiat , acumulând datorii la stat de aproape 200.000 de euro, conform Ziare.com, din cauză că nu-și plătește chiria pe imensa vilă de protocol pe care o ocupă în carrtierul Primăverii.

Regia patrimoniului de stat (RAPPS) l-a dat în judecată, deschizând două procese împotriva fostului deminitar, cerând chirii restante și penalități de neplată a acesteia în valoare de 200.000. Regia a câștigat ambele procese în prima instanță, Gelu Voican Voiculescu făcând apel. Acesta nu vrea să se mute, ocupând abuziv o vilă aflată în proprietatea statului, conform Ziare.com.

Gelu Voican Voiculescu a fost pus sub acuzare în Dosarul Revoluției, fiind judecat pentru crime împotriva umanității alături de fostul președinte Ion Iliescu.
Dumitru Mazilu, Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Romania 1990
Gelu Voican Voiculescu, un fel de bodyguard al lui Ion Iliescu în primele zile ale anului 1990. În dreapta, Dumitru Mazilu.

Voiculescu a fost în prima linie în orele de după prăbușirea regimului Ceaușescu, ajutându-l pe Iliescu să preia în mod abuziv puterea și să-l preîinte națiunii ca pe salvator.

- Advertisement -

Gelu Voican Voiculescu și-a asumat rolul revoluționar și a participat la simulacrul de proces al soților Ceaușescu de la Târgoviște și la execuția acestora.

„Sunt așa de sugrumat de indignare că nu-mi găsesc cuvintele. Acest om compromis moral și profesional (n.r. Augustin Lazăt, fost procuror-general al României) are îndrăzneala să vină și să vorbească public despre Revoluție, care este practic evenimentul fondator al noii orânduiri și epoci în care trăim”, a declarat Gelu Voican Voiculescu, citat de Digi 24, în momentul în care a aflat de punerea sa sub acuzare.

În mai multe mărturii din ultimii ani, Gelu Voican Voiculescu a fost asociat ca fiind un agent al Moscovei, implicat în evenimentele tulburi din decembrie 1989.

- Advertisement -

De aeemenea, acesta a fost implicat și în înăbușirea opoziției în iunie 1990 și coordonarea minerilor veniți la București la chemarea lui Ion Iliescu, mineri transformați într-o adevărată forță de represiune.

Gelu Voican Voiculescu, 78 de ani, este cea mai întunecată figură a evenimentelor din 1989. În ultimii 30 de ani a fost un răsfățat și un profitor, susținut de Ion Iliescu și PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Gelu Voican Voiculescu, groparul Ceaușeștilor, zice că dă pomelnice cu „Elena și Nicolae, morți fără lumânare”!

* Arestări spectaculoase pentru trafic de droguri de mare risc: fostul șef al „Doi și-un sfert” și frumoasa șpăgară din dosarul Microsoft

* PSD, alba-neagra cu Gușă. Firea i-a dat binecuvântarea să revină în partid. Până când?

* Cumpănașu, turbat: „Mă, fir-ați ai dracu’ de nemernici! De procurori nenorociți!” / „Handicapatule care ești!”

* Andrei Tinu, PSD-istul ce șobolănea încă prin cotloanele întunecate ale guvernului, deratizat de Orban

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. GRU Moscova: Gelu Voican Voiculescu e emisar de rang înalt al Armatei Egiptului în România. Am blocat investițiile străine și firmele de recycling spre România, deci am blocat azi industria să mai producă.

    Păduche e Dinu Patriciu care nu a vrut să plătească datoria Petromidia de 400.000.000 dolari la bugetul țării.

    CIA Germania

  2. Acest vierme / limbric malefic criminal trădător a fost pentru țiganul bolșevik găunos Ilici ceea ce a fost pupinkuristul lingău Ștefănescu Kodrin pentru licheaua interlopă agramată DRAKnea, adică un bodyguard fără IQ, un descreierat al cărui loc este la balamuc în cămașă de forță … , dar foarte periculos ! Un mercenar mizerabil !!! 👹😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -