Ministrul de Interne acuză răzbunarea „băieților deștepți din MAI”

6
4350
Marcel Vela, ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Marcel Vela, respinge acuzațiile că ar fi colaborat cu Securitatea. El invocă decizii ale CNSAS și îi acuză pe „băieții deștepți din MAI”, care ar produce dezinformări pentru a se răzbuna pe acțiunile ministrului.

Marcel Vela a făcut precizări pe contul său de Facebook, în a doua zi a noului an. El este unul dintre cei mai activi miniștri din Guvernul Orban, cu acțiuni vizibile și de mare impact (desecretizarea documentelor Jandarmeriei în cazul 10 august, schimbarea șefilor Jandarmeriei, angajarea la minister a comisarului Traian Berbeceanu, punerea la punct a „ayatollahului” Raed Arafat etc.).

Precizările ministrului Marcel Vela

„Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea «băieților deștepți» din zona Ministerului Afacerilor Interne.

Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro și un ministru nou, venit din provincie, fără să știe hațișurile și conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane.

Revenim la ultimul atac, cel cu Securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect, SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).

Pentru curioși și conturile false de pe Facebook, afișez mai jos corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007.

Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica «Menținere Decizii».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prima zi fără „Evenimentul zilei”. Am fost la nașterea lui, mă bucur că n-am participat la parastas

6 COMENTARII

  1. Dle Ministru,nu renunțați la acțiunea dvs, aceea de a curăța Ministerul de jigodii, analfabeți,cozi de topor, politruci…. aveți tot sprijinul nostru al societății civile!!!!… Dumnezeu să vă aibă în pază!!!!

  2. Acest ministru de operetă(Vela)cu nume de pânză agăţată de un catarg,crede că se poate impune în faţa unui minister care colcăie de generali şi colonei bine înfipţi pe funcţii,cu multă dedicaţie.Aşa că nu i-a mai rămas decât să-l „dinamiteze”pe DOCTORUL care poate a salvat pe cei mai mulţi români de la moarte,el, Dr.Arafat care a înfiinţat şi conduce SMURD-ul ca un adevărat magician.Cred că o ocupaţie mai potrivită pentru acest Vela ar fi să se întoarcă la pescuit de Caraş-i pe la Severin.A mai încercat unul mai şmecher decât el să-l înlăture pe Arafat,a uitat ce-a ieşit ?

    • Cara-te,pesedistule ,ai gresit site-ul ,aici nu esti pe scurse sau alte asemenea latrine,nimeni de pe aici nu mai vrea sa auda de sirianul implantat de kgb in MAI,panimaisi,troll rus?

  3. Arafat trebuia sa aiba decenta si sa-si da demisia dupa Apuseni, asa se procedeaza in toate tarile democratice, greseste departamentul tau, platesti cu postul. Imi amintesc un caz in care un feribot s-a scufundat, iar ministrul si-a dat demisia, chit ca nu el condusese feribotul la dezastru, dar la noi, ca la nimeni!!! Cand esti capul Smurd trebuie sa si raspunzi pentru modul mizeraabil in care s-a actionat acolo, dar musiu arafat are obrazul gros, ca talpa la papuc, si sta in continuare pe post!!! Toate nenorocirile care au urmat, si nu au fost putine, sunt pentru ca in continuare procedurile lui au fost prost facute de oameni incapabili si angajati pe pile!!!!
    Bine ar face dl Vela sa scape de el, nimeni nu e de neinlocuit, iar o singura greseala de genul Apuseni/Sutghiol/Colectiv/femeia sinucigasa de pe bloc/ elicoptere prabusite, se plateste cu postul, indiferent cat de grozav ai fost pana atunci. Iar dl arafat a gresit enorm in prea multe cazuri, ca sa nu mai zicem ca se crede buricul pamantului, si mai ales, intangibil. Un pic de bun simt si ar face ce trebuie, singur, fara sa fie impins de pe scara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here