Acasă Moravuri Mârlănie de Anul Nou făcută de fiul PSD-istului Bădălău soției sale, cu...

Mârlănie de Anul Nou făcută de fiul PSD-istului Bădălău soției sale, cu care se află în divorț. Răspunsul artistei

Beizadeaua senatorului Niculae Bădălău, vicepreședinte a PSD și fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă, a făcut un gest mârlănesc la trecerea dintre ani. Gabriel Bădălău a încercat s-o rănească pe cea care încă îi e soție, cântăreața Claudia Pătrășcanu.

Niculae Badalau, PSD
Niculae Bădălău

Gabriel Bădălău, afacerist propulsat de influența politică a tatălui său, mai ales în guvernările PSD, a postat pe Facebook o fotografie în care el apare alături de soția sa. Numai că fața acesteia nu se vede, fiind acoperită – batjocoritor – cu un emoticon!

Claudia Pătrășcanu (39 de ani) și Gabriel Bădălău (34 de ani) se află în proces de divorț. După o căsătorie care a rezistat cinci ani, ei au doi băieți, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani), care au fost încredințați de instanță mamei lor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

loading...

3 COMENTARII

  1. Dar, i-au placut ”artistei” banii furati de hotul PSD-ist. Acum e distrusa ca au dat-o afara jigodiile alea. Adio cintari la chermezele PSD pentru zeci de mii de euro din banii romanilor.

  2. La ce moakă malefică hidoasă are beizadeaua analfabetă, își putea pune liniștit emoticonul să’i acopere mekla lui de prost îngâmfat (precum a lu’ tac’su pușcăriașu !) ! 👹👺😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările