Mârlănie de Anul Nou făcută de fiul PSD-istului Bădălău soției sale, cu care se află în divorț. Răspunsul artistei

3
16950
Poza care a înfuriat-o pe Claudia Pătrășcanu

Beizadeaua senatorului Niculae Bădălău, vicepreședinte a PSD și fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă, a făcut un gest mârlănesc la trecerea dintre ani. Gabriel Bădălău a încercat s-o rănească pe cea care încă îi e soție, cântăreața Claudia Pătrășcanu.

Niculae Badalau, PSD
Niculae Bădălău

Gabriel Bădălău, afacerist propulsat de influența politică a tatălui său, mai ales în guvernările PSD, a postat pe Facebook o fotografie în care el apare alături de soția sa. Numai că fața acesteia nu se vede, fiind acoperită – batjocoritor – cu un emoticon!

Claudia Pătrășcanu (39 de ani) și Gabriel Bădălău (34 de ani) se află în proces de divorț. După o căsătorie care a rezistat cinci ani, ei au doi băieți, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani), care au fost încredințați de instanță mamei lor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. La ce moakă malefică hidoasă are beizadeaua analfabetă, își putea pune liniștit emoticonul să’i acopere mekla lui de prost îngâmfat (precum a lu’ tac’su pușcăriașu !) ! 👹👺😱

  2. Dar, i-au placut ”artistei” banii furati de hotul PSD-ist. Acum e distrusa ca au dat-o afara jigodiile alea. Adio cintari la chermezele PSD pentru zeci de mii de euro din banii romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here