Povestea de dragoste s-a terminat? Indicii că Irina îi dă papucii lui Dragnea

2
21961
Irina Tanase, Liviu Dragnea
Irina Tănase dă de înțeles că relația sa cu Liviu Dragnea se apropie de final

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a postat pe pagina sa de Instagram un citat al actriței Angelina Jolie în care aceasta arată primele semne ale unei relații toxice.

Mesajul pare a fi un strigăt de disperare, dar și o atenționare pentru Liviu Dragnea. Irina vorbește și despre o „senzație de sufocare” în interiorul unei relații amoroase.

„Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, este traducerea citatului din Angelina Jolie.

Citat Angelina Jolie
Citatul Angelinei Jolie, în realitate un strigăt de disperare al Irinei Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, pe care ea l-a postat pe pagina sa de Instagram
Referirea la Liviu Dragnea e destul de străvezie: „… să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi”.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD e în închisoare, condamnat pentru corupție.

În referința Irinei se vorbește de faptul că nu mai simte că-și trăiește viața din plin și cineva îi cauzează acea senzație de sufocare.

După intrarea în închisoare a lui Liviu Dragnea, logodnica lui l-a vizitat în dese rânduri. Politicianul a fost și într-o permisie, dar conform mai multor surse, acesta s-a întâlnit în cele 24 de ore mai mult cu aliații săi din PSD decât să-și petreacă scurtul timp cu logodnica sa.

Relația dintre cei doi a fost privită cu curiozitate și dezaprobare de opinia publică din cauza diferenței mari de vârstă între cei doi. Irina Tănase are 25 de ani, iar Liviu Dragnea, 57. Pentru un politician, o relație cu o persoană mai tânără cu 32 de ani e privită cu multă suspiciune.

Liviu Dragnea a încercat să folosească această poveste de dragoste ca să-și îmbunătățească imaginea, dar n-a obținut efectul scontat, deși susținătorii săi din PSD îl vedeau ca pe un „macho”.
Relația celor doi se oficializează imediat după ce Dragnea se desparte de soția sa Bombonica Prodana, în 2015, cu care are doi copii. 

Fostul lider PSD și-a târât soția într-un scandal de corupție în care amândoi au fost acuzați de deturnare de fonduri publice.

Bombonica face o înțelegere cu procurorii și își recunoaște vinovăția în fața judecătorilor și plătește prejudiciul pentru a scăpa de închisoare. Dragnea nu și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnat. O recunoaștere nu i-ar fi folosit la nimic, fiind recidivist.

Irina Tănase a absolvit Academia de Științe Economice și a lucrat la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță. În 2013, la 21 de ani se angajează la Ministerul Dezvoltării, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea.

Nu e nimic întâmplător în acest mesaj al Irinei Tănase. E dificil să fii partenera unui politician compromis, condamnat pentru corupție și aflat la închisoare. Cu cât trece timpul, e imposibil ca ea să nu realizeze că se scufundă, la numai 25 de ani, alături de el.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Chițoiu, țuști la reanimare ca să scape de procurori! Abuzurile continuă la Spitalul Floreasca

* Avertismentul unui agent secret: „Putin gândește cu 10 pași înaintea Vestului“

* Băsescu despre finala Iohannis-Dăncilă: „Eşti Steaua din 1986, ai meci cu Foresta Fălticeni şi îi dai 7-0; nu te acoperi de glorie”

* Iliescu e șocat că a rămas fără sinecură: „E o porcărie inadmisibilă! Renunțăm la Revoluția română, la studierea ei?!”

*„Kovesi al Columbiei”, lichidat în plină stradă. Procurorul era expert în lupta contra crimei organizate

* Profitorii Revoluției urlă la Orban să le dea Institutul înapoi! Voican și Roman nu pot trăi fără sinecura iliesciană

2 COMENTARII

  1. Pai asta tot spera la banii lui Dragnea. Precis traieste si acum pe banii furati de Dragnea.

    Sa iti traiesti tineretea linga un mos aflat in puscarie pentru ceva bani furati nu e treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here