Ministerul Educației a reziliat toate contractele cu asociația lui Cumpănașu, semnate pe vremea guvernării PSD

5
2231
Candidații, în mediul borfașilor

Ministerul Educației a anunțat oficial că a reziliat toate acordurile de parteneriat cu Asociația pentru Implementarea Democrației a lui Alexandru Cumpănașu, relatează HotNews.ro.

Cele trei înțelegeri dintre minister și Cumpănașu fuseseră făcute în 2018 și 2019, pe timpul guvernării PSD.

Alexandru Cumpănașu este un personaj care a reușit să „se lipească“ la mai multe instituții ale statului, inclusiv Ministerul Educației, într-un mod extrem de dubios. A pretins că are niște studii pe care ulterior nu le-a putut dovedi.

A intrat în centrul atenției în 2019, când, profitând de tragedia de la Caracal, în care două fete au fost ucise de criminalul Dincă, a invadat ecranele televizoarelor cu tot felul de teorii abracadabrante și știri false. Apoi, cățărat pe această notorietate, a candidat la Președinție, obținând 1,53% (141.316 voturi), scor care l-a clasat pe locul 8 dintre cei 14 candidați.

Și-a făcut un cont pe Tik-Tok unde pretinde că-i învață pe copii despre drepturile lor, dar în care adesea are derapaje urâte. Le-a făcut avansuri unor minore și li s-a lăudat copiilor cum, atunci când era elev, a făcut sex cu profesoare. El îi învață pe elevi să își privească profesorii ca pe inamici și să nu asculte ce le cer aceștia.

Ulterior, a ieșit la iveală faptul că, profitând de autoritatea pe care i-o dădea colaborarea cu ministerul, Cumpănașu a intrat în școli, a făcut rost de numerele de telefon ale unor eleve și cel puțin uneia i-a propus să facă sex în trei, împreună cu soția sa.

Asociația lui Cumpănașu și Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” – cu care, de asemenea, s-a reziliat colaborarea Ministerului Educației – predau, printre altele, lecții de etică, integritate și anticorupție funcționarilor din minister, într-un proiect care valora 4,8 milioane de lei, bani veniți din fonduri UE.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu! Ministrului i-a fost fatal ordinul semnat pe șest de adjuncta sa, care pleacă și ea

USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

* Miniștrii USR-PLUS nu vor participa nici azi la ședința de guvern. „Nu mai avem încredere în premierul Cîțu”

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

5 COMENTARII

  1. În mod NORMAL, ar trebui SĂ URMEZE două mișcări (atenție: SIMULTANE!):

    1. Cercetarea-PENALĂ și, consecutiv, Urmărirea-Penală, Judecarea și Condamnarea INFRACTORULUI Cumpănașu!
    2. Evaluarea PSIHIATRICĂ și, implicit, IZOLAREA-de-restul-societății și tratarea BOLNAVULUI-PSIHIC Cumpănașu!

    Rezultatul: Cumpănașu… „ASCUNS” (Sic!) ori la PUȘCĂRIE, ori la BALAMUC, daaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

    P.S. – RECUPERAREA PREJUDICIILOR, de către Stat, este și ea o URGENȚĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here