Minciuni PSD-iste! Stănescu a găsit vinovatul că a candidat Dăncilă la președinție: Iohannis

0
1888
Klaus Iohannis, Viorica Dancila, alegeri prezidentiale
Un lider PSD vine cu o teorie a conspirației de toată jena: Ioahnnis a convins-o pe Dăncilă să candideze la președinție

Nu e nimic mai distractiv decât să vezi cum își devorează cei din PSD foștii lideri. Azi e rândul lui Paul Stănescu care explică opiniei publice cum a fost el împotriva Vioricăi Dăncilă și a luptat pentru partid.

Mai mult, senatorul PSD, actual secretar-general interimar al partidului, îl acuză pe Iohannis că ar fi convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze la președinția României.

El sugerează că Iohannis și-a dorit un candidat slab în alegeri și a făcut tot posibilul ca Viorica Dăncilă să intre în competiție.

„Cu doamna Dăncilă am avut o discuţie tete-a-tete, înainte de a accepta propunerea de a fi preşedinte executiv, după europarlamentare. Am rugat-o două lucruri: unu, să nu facem congres în 2019, ci în ianuarie-februarie 2020, şi doi, i-am spus să nu candideze. Am bătut palma, doamna a fost de acord. Înţelegerea a durat foarte puţin, şapte-opt zile cred. Am mers la Cotroceni pentru consultarea cu votul în diaspora, în formula Dăncilă-Fifor-Stănescu-Ciolacu-Teodorovici. După întâlnire, domnul preşedinte a rugat-o pe doamna premier să stea de vorbă cu dumneaei, câteva minute. Cred că au stat 20 de minute, dacă nu o jumătate de oră. Ajungând la Parlament, domna Dăncilă ne-a spus că vrea Congres imediat. Eu i-am spus că pe mine m-a pierdut, în condiţiile date. Eu m-am retras şi am văzut cu toţii ce a urmat“, a afirmat Stănescu, conform Realitatea de Olt.

Această versiune prezentată de Paul Stănescu n-are nicio noimă. Cum putea președintele să-i spună așa ceva Vioricăi Dăncilă, iar ea să nu folosească această informație împotriva lui Klaus Iohannis o dată ajunsă în turul doi.

Paul Stănescu a povestit în conferința de presă că Viorica Dăncilă a încercat să scape de el. Asta nu e o mare noutate. Și Dragnea l-a marginalizat pe Stănescu când acesta a dat primele semne de nesupunere.

„La un moment dat, doamna Dăncilă chiar a vrut să mă dea afară, să mă elimine din partid pentru că n-am făcut altceva decât să spun ce cred că este bine pentru partid. I-am spus că rămân devotat partidului, că nu amestec prieteniile atunci când este vorba despre partid. Sunt omul care reuşeşte să facă această diferenţiere atunci când e vorba de partid“, a declarat Paul Stănescu.

Acesta încearcă să-și consolideze imaginea în PSD, el fiind unul dintre baronii care au câștigat alegerile în teritoriul său. Viorica Dăncilă a avut 55% din voturi în acest județ.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Atenție, PSD se reformează! Aseară, Fifor era cu Dăncilă. Dimineață fuge la Ciolacu. La prânz, înapoi la Dăncilă

* Haos în PSD! Ciolacu o atacă pe Dăncilă, Firea îl atacă pe Ciolacu, Orlando se atacă singur, Dăncilă se apără

* Pavelescu-PNȚCD, aliatul PSD, compară alegerea lui Iohannis în 2019 cu mineriada lui Iliescu din 1990. E de balamuc!

* Radu Moraru: „Dăncilă a câștigat alegerile” / „Nu e mai proastă decât Iohannis” / „Voi anula alegerile, va fi scandal mondial!”

* Mârlănie de ziarist sinecurist din clientela PSD: „Să ne mai lase toate spălătoresele din diaspora cu votul ăsta!”

* Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam ce puternici suntem

* Dacian Cioloș anunță „o colaborare cu PNL la alegerile locale”, 

pentru a înlătura PSD din primării și din consiliile județene

* Harta electorală a României. Cele 5 județe în care a câștigat Dăncilă. Prăbușirea baronilor PSD

* O carte-document: „10 august”. Lansarea: vineri, de la ora 18.00, la Gaudeamus. Autori: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

* VIDEO. „Dezbatere” sinucigașă: Dăncilă a fost strivită sub propriile minciuni. Ziariștii au făcut-o să dea în bâlbăială

* VIDEO. Victor Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.