Militarii ruși sunt sfătuiți „să-și bage piciorul în ghips”: „Să cazi din tanc, dacă vrei să te salvezi! Nimeni n-o să vă mai înlocuiască acolo!”

0
2441

Soția unui militar rus aflat pe frontul ucrainean îl roagă să-și provoace răni serioase pentru a ajunge cât mai repede acasă. În caz contrar, va sta în iadul din țara vecină până la toamnă.

Cetățenii simpli din Federația Rusă știu deja ce pierderi uriașe a înregistrat armata rusă pe frontul ucrainean, în ciuda intoxicării lor zilnice cu informații false venite din partea propagandiștilor de la Kremlin.

Într-o înregistrare audio definitorie, capturată de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev și preluată de site-ul Obozrevatel.com, se poate constata că o soție îngrijorată pentru soarta soțului ei pe câmpul de bătălie cunoaște mai multe date despre război decât acesta!

Ea îi transmite ferm: dacă vrea să se salveze, trebuie să cadă de pe tanc! Sau să lase pe cineva să-l lovească în zona rinichilor. Numai așa va putea ajunge la spital, iar de-acolo – direct acasă.

Invadatorul îi dă însă o veste proastă: angajații FSB (ex-KGB) monitorizează cu atenție starea de sănătate a tuturor militarilor răniți în conflictul armat.

Ocupantul îi povestește într-un final un episod terifiant. După ce, din 100 de pușcași marini pătrunși într-o clădire, au ieșit afară doar 50, comandantul lor de batalion le-a spus să arunce o grenadă în fiecare subsol fără să se uite ce-i acolo. Refuzându-l, câțiva camarazi de-ai săi au găsit într-una din încăperi patru copii singuri.

AUDIO: Dialogul militarului rus cu soția sa

„Nu trebuie să fii nevoit să te împuști în picior. Nu se știe ce se poate întâmpla. Nu știu, lasă pe cineva să te lovească undeva în partea laterală”

Soția militarului: Să cazi din tanc, dacă vrei să te salvezi!

Militar rus: Ce?

Soția militarului: Să cazi din tanc!

Militar rus: Să cad?

Soția militarului: Da!

Militar rus: În ce sens să cad?

Soția militarului: Altă șansă de ieșire nu există. Sau vei sta acolo până în septembrie.

Militar rus: Tocmai până în septembrie?

Soția militarului: Da. Ați plecat de-acasă pentru o jumătate de an. Nimeni n-o să vă mai înlocuiască acolo.

Militar rus: E clar că nu vom mai fi înlocuiți.

Soția militarului: Pentru că toți refuză!

Militar rus: Cine dracului să mai vină aici?

Soția militarului: Este o variantă! Nu trebuie să fii nevoit să te împuști în picior. Nu se știe ce se poate întâmpla. Nu știu, lasă pe cineva să te lovească undeva în partea laterală, să-ți dea cu piciorul, să-ți atingă rinichii. La urma urmei, de la spital poți merge imediat acasă.

„Comandantul batalionului spune: «Aruncați o grenadă în fiecare subsol, fără să vă uitați!». Băieții n-au stat să arunce. Apoi au intrat și au găsit patru copii mici acolo”

Militar rus: Nu, dar pot să mă aleg cu o rană!

Soția militarului: Rană pe p…ă, când poți să ieși afară. Ai căzut accidental.

Militar rus: Acolo, spun FSB-iștii, o să ne verifice. Aici au luat foarte repede un sat. Au intrat vreo sută de pușcași marini și au ieșit doar 50. Și comandantul batalionului spune: „Aruncați o grenadă în fiecare subsol, fără să vă uitați!”. Băieții n-au stat să arunce. Apoi au intrat și au găsit patru copii mici acolo.

Soția militarului: Micuți?

Militar rus: Da!

Soția militarului: Stăteau de unii singuri?

Militar rus: Da.

Soția militarului: Groaznic!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sorin Oprescu – 10 ani și 8 luni de închisoare! În total, 63 de ani și 4 luni pentru cei 9 membri ai grupului infracțional organizat – mai mult decât în „dosarul Colectiv”!

* A fugit și Sorin Oprescu! Deși fiul său locuiește la Viena, fostul primar a ieșit din țară pe la Giurgiu, în ziua a doua de Paști. Oprescu a fost dat în urmărire generală

Piedone, primarul lui Dan Voiculescu, va sta la închisoare doar 1 an și 4 luni, din cei 4 ani primiți în „dosarul Colectiv”!

„Le e frică de Kovesi”. Guvernul n-a luat încă niciun ban din fondurile UE pentru perioada 2021-2027, iar banii din PNRR pentru autostrăzi sunt ca și ratați de Grindeanu!

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Guvernul PSD-PNL, înapoi în comunism, la lupta cu chiaburii și burghezii. E înfierată specula: „acumularea de mărfuri”, „limitarea vânzărilor”, prețurile „nejustificat de mari”

Silviu Mănăstire pleacă de la B1 TV și trimite săgeți către patronul Sorin Oancea. Nemulțumiri financiare: „Profitul televiziunii a fost de peste 6 milioane de euro”

Dat afară de la TVR, „gornistul penalilor”, Ionuţ Cristache, a fost recuperat de condamnatul Dan Andronic. De luni, emisiune la EVZ

Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

Încă o navă rusească a fost lovită de ucraineni lângă Insula Șerpilor! Vasul Bobrov e în flăcări, tractat către Sevastopol

Șoc la Moscova: Putin l-ar fi dat afară pe șeful Armatei! Generalul Gherasimov a lipsit de la parada de 9 mai, după ce ar fi fost rănit în regiunea Harkov

Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Viktor Orban, pe urmele lui Putin: Croația are „mare și porturi” care i-ar fi fost smulse Ungariei! Zagrebul, indignat de revizionismul maghiar; Budapesta, obraznică

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here