luni, martie 4, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaMilitarii ruși sunt sfătuiți "să-și bage piciorul în ghips": "Să cazi din...

Militarii ruși sunt sfătuiți „să-și bage piciorul în ghips”: „Să cazi din tanc, dacă vrei să te salvezi! Nimeni n-o să vă mai înlocuiască acolo!”

-

Soția unui militar rus aflat pe frontul ucrainean îl roagă să-și provoace răni serioase pentru a ajunge cât mai repede acasă. În caz contrar, va sta în iadul din țara vecină până la toamnă.

Cetățenii simpli din Federația Rusă știu deja ce pierderi uriașe a înregistrat armata rusă pe frontul ucrainean, în ciuda intoxicării lor zilnice cu informații false venite din partea propagandiștilor de la Kremlin.

Într-o înregistrare audio definitorie, capturată de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev și preluată de site-ul Obozrevatel.com, se poate constata că o soție îngrijorată pentru soarta soțului ei pe câmpul de bătălie cunoaște mai multe date despre război decât acesta!

Ea îi transmite ferm: dacă vrea să se salveze, trebuie să cadă de pe tanc! Sau să lase pe cineva să-l lovească în zona rinichilor. Numai așa va putea ajunge la spital, iar de-acolo – direct acasă.

- Advertisement -

Invadatorul îi dă însă o veste proastă: angajații FSB (ex-KGB) monitorizează cu atenție starea de sănătate a tuturor militarilor răniți în conflictul armat.

Ocupantul îi povestește într-un final un episod terifiant. După ce, din 100 de pușcași marini pătrunși într-o clădire, au ieșit afară doar 50, comandantul lor de batalion le-a spus să arunce o grenadă în fiecare subsol fără să se uite ce-i acolo. Refuzându-l, câțiva camarazi de-ai săi au găsit într-una din încăperi patru copii singuri.

AUDIO: Dialogul militarului rus cu soția sa

- Advertisement -

„Nu trebuie să fii nevoit să te împuști în picior. Nu se știe ce se poate întâmpla. Nu știu, lasă pe cineva să te lovească undeva în partea laterală”

Soția militarului: Să cazi din tanc, dacă vrei să te salvezi!

Militar rus: Ce?

Soția militarului: Să cazi din tanc!

Militar rus: Să cad?

Soția militarului: Da!

Militar rus: În ce sens să cad?

Soția militarului: Altă șansă de ieșire nu există. Sau vei sta acolo până în septembrie.

Militar rus: Tocmai până în septembrie?

Soția militarului: Da. Ați plecat de-acasă pentru o jumătate de an. Nimeni n-o să vă mai înlocuiască acolo.

Militar rus: E clar că nu vom mai fi înlocuiți.

Soția militarului: Pentru că toți refuză!

Militar rus: Cine dracului să mai vină aici?

Soția militarului: Este o variantă! Nu trebuie să fii nevoit să te împuști în picior. Nu se știe ce se poate întâmpla. Nu știu, lasă pe cineva să te lovească undeva în partea laterală, să-ți dea cu piciorul, să-ți atingă rinichii. La urma urmei, de la spital poți merge imediat acasă.

„Comandantul batalionului spune: «Aruncați o grenadă în fiecare subsol, fără să vă uitați!». Băieții n-au stat să arunce. Apoi au intrat și au găsit patru copii mici acolo”

Militar rus: Nu, dar pot să mă aleg cu o rană!

Soția militarului: Rană pe p…ă, când poți să ieși afară. Ai căzut accidental.

Militar rus: Acolo, spun FSB-iștii, o să ne verifice. Aici au luat foarte repede un sat. Au intrat vreo sută de pușcași marini și au ieșit doar 50. Și comandantul batalionului spune: „Aruncați o grenadă în fiecare subsol, fără să vă uitați!”. Băieții n-au stat să arunce. Apoi au intrat și au găsit patru copii mici acolo.

Soția militarului: Micuți?

Militar rus: Da!

Soția militarului: Stăteau de unii singuri?

Militar rus: Da.

Soția militarului: Groaznic!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sorin Oprescu – 10 ani și 8 luni de închisoare! În total, 63 de ani și 4 luni pentru cei 9 membri ai grupului infracțional organizat – mai mult decât în „dosarul Colectiv”!

* A fugit și Sorin Oprescu! Deși fiul său locuiește la Viena, fostul primar a ieșit din țară pe la Giurgiu, în ziua a doua de Paști. Oprescu a fost dat în urmărire generală

Piedone, primarul lui Dan Voiculescu, va sta la închisoare doar 1 an și 4 luni, din cei 4 ani primiți în „dosarul Colectiv”!

„Le e frică de Kovesi”. Guvernul n-a luat încă niciun ban din fondurile UE pentru perioada 2021-2027, iar banii din PNRR pentru autostrăzi sunt ca și ratați de Grindeanu!

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Guvernul PSD-PNL, înapoi în comunism, la lupta cu chiaburii și burghezii. E înfierată specula: „acumularea de mărfuri”, „limitarea vânzărilor”, prețurile „nejustificat de mari”

Silviu Mănăstire pleacă de la B1 TV și trimite săgeți către patronul Sorin Oancea. Nemulțumiri financiare: „Profitul televiziunii a fost de peste 6 milioane de euro”

Dat afară de la TVR, „gornistul penalilor”, Ionuţ Cristache, a fost recuperat de condamnatul Dan Andronic. De luni, emisiune la EVZ

Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

Încă o navă rusească a fost lovită de ucraineni lângă Insula Șerpilor! Vasul Bobrov e în flăcări, tractat către Sevastopol

Șoc la Moscova: Putin l-ar fi dat afară pe șeful Armatei! Generalul Gherasimov a lipsit de la parada de 9 mai, după ce ar fi fost rănit în regiunea Harkov

Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Viktor Orban, pe urmele lui Putin: Croația are „mare și porturi” care i-ar fi fost smulse Ungariei! Zagrebul, indignat de revizionismul maghiar; Budapesta, obraznică

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -