Mihai Şora: „Nu nesocotiți inteligența hidrei PSD-iste! Dihania se mișcă fulgerător și varsă foc pe guri”

3
3261
Mihai Șora

Filosoful Mihai Şora, cunoscut pentru implicarea sa civică împotriva Guvernului PSD-ALDE, trage un sfâşietor semnal de alarmă asupra pericolului în care ne aflăm.

La venerabila vârstă de 102 ani, filosoful participă frecvent la protestele din Bucureşti. De asemenea, pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de peste 144.000 de persoane, el îndeamnă constant la implicarea civică a societății civile pentru apărarea ordinii constituționale şi a democrației în România.

Mesajul lui Mihai Șora

„Oameni buni,

Nu nesocotiți inteligența Hidrei!
Ca să combați eficient o astfel de dihanie, trebuie, firește, să-i cunoști punctele vulnerabile, dar și să ții cont de agerimea ei. Ar fi o mare eroare să crezi că Hidra este o ființă primitivă și flaușată, greoaie în mișcări ori în gândire. Răul are imaginație, are ascuțime, și nu o dată s-a întâmplat, în istorie, ca el să ia prin surprindere Binele dolofan și adormit.

Hidra nu doar se mișcă fulgerător de repede (și în toate direcțiile), nu doar varsă foc pe guri, pârjolind tot ce-i apare-n cale, dar se regenerează continuu: tai un cap, răsar îndată alte trei. Nici lui Hercule nu-i va fi fost ușor, cu toată vitejia lui legendară. Însă bravul erou supus celor douăsprezece munci nu și-a ignorat adversarii, nici n-a intrat nepregătit în lupta cu ei, nu le-a desconsiderat forța ori agerimea. Dimpotrivă: i-a luat în serios.

Știu, ați obosit. Sau poate cuțitul nu v-a intrat încă din plin în carne, nu v-a ajuns încă la os. Țineți seama, totuși, că – în timp ce Binele își trage sufletul, ațipește ori șade cuminte în fotoliu, visătorind – Hidra i se furișează în casă pe sub ușă, pe fereastră, prin podea și prin acoperiș: exact când se așteaptă mai puțin… Până în ziua aceea blestemată când Binele nu mai poate spune decât:

«E prea târziu!»”

CITIȚI ȘI:

Lazăr poate opri dosarul anti-Kovesi făcut de grupul organizat Ghiţă-Adina Florea-Tudorel-Dragnea după model mafiot

După întâlnirea cu Ghiță, e tot mai clar: Gușă lucrează pentru ruși, sabotând relația România-Occident

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

A glăsuit și coada de topor: Adina Florea – fiică de consilier PSD, favorita lui Tudorel

Adina Florea, noua întruchipare a procurorului comunist. Cum s-a ajuns aici?

3 COMENTARII

  1. D-zeule cata dreptate are dl Sora, si cat de pasiva si adormita e natia romana c!!!!! Eu nu stiu daca cineva se va trezi din somnul asta tampit, ce va fi , nu va fi o trezire dinntr-un cosmar, va fi crunta realitate cand nimic nu se va mai putea face, eu vad lucrurile si mai lugubru, vad venind inapoi vremea cand puterea arunca in inchisori opozitia, si asta se va intampla mai repede decat credem, subjugand justitia asta va face regimul dracnea, in curand.
    Adio alegeri libere, nu le mai asteptati pentru ca singurele alegeri libere care au fost au fost acelea pe care guvernul Ciolos le-a co-ordonat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here