„Mi-e ruşine cu rectorul Toader!” Protest pe patru roți la Iaşi împotriva ministrului Justiției

0
597

Comunitatea Reset a organizat un protest inedit la Iaşi: a plimbat prin tot orașul un camion pe care scria „Mi-e ruşine cu rectorul Toader!”

Organizatorii, care au inițiat o petiție pentru demisia lui Tudorel Toader din funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, au declarat pentru ziaristii.com că prin această acțiune vor să tragă un semnal de alarmă că acest ministru nu reprezintă interesele românilor.

Noi, membrii Comunității Reset, în calitate de absolvenți ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, al cărei rector este Tudorel Toader, dorim ca prin această acțiune sa atragem atenția asupra faptului că acest ministru nu reprezintă Iaşiul, aşa cum nu reprezintă România. Face de ruşine acest oraş şi această universitate prestigioasă, iar noi nu ne simțim reprezentați de un personaj care în timpul săptămânii distruge justiția şi România, iar în weekend ne spune nouă, la Iaşi, care sunt principiile democrației.”

Am încercat, inițial, să închiriem panouri publicitare în mai multe locații din oraş pentru a transmite acest mesaj, dar firmele de publicitate au refuzat să ne ajute. Aşa ne-a venit ideea de a ne plimba cu un camion prin tot oraşul”.

Contactați în timpul protestului de către ziaristii.com, membrii Comunității Reset, prin vocea Danielei Mitrofan, ne-au declarat că au staționat timp de patru ore în fața Universității Alexandru Ioan Cuza, urmând ca ulterior să se îndrepte cu camionul spre cartierele mărginaşe ale oraşului.

Lupta în care ne-am angajat noi este una de lungă durată, în care cei mai hotărâți vor învinge. Nu avem altă alternativă decât lupta până la final, altfel România moare. Prin fiecare acțiune a noastră dorim să contribuim la decimarea încrederii oamenilor în această coaliție de la guvernare, care ne distruge viețile.”

Reset este una dintre comunitățile care s-au remarcat prin numeroase acțiuni şi petiții, impunându-se ca unul dintre grupurile cele mai dinamice şi active din spațiul civic.

CITIȚI ȘI:

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Carmen Avram, debut mizerabil în cariera de propagandist PSD. O admiră pe Dăncilă, a prins drag de partidul lui Dragnea. Nu înțelege de ce românii au protestat împotriva Guvernului în ianuarie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here