„Mi-au zărit câțiva solzi. Mi-au prescris agheazmă”. Ironie tăioasă a preotului Francisc Doboș la delirul starețului Zenovie din Neamț

4
2292
Arhimandritul Zenovie Grigore, starețul Mănăstirii Nechit (jud. Neamț)

Preotul catolic Francisc Doboș a postat vineri, pe Facebook, un răspuns ironic la mesajele apocaliptice, de om cu probleme psihiatrice, ale starețului de la Mănăstirea Nechit, din Neamț, care și-a îngrozit enoriașii spunându-le că se vor umple de solzi și cancere și vor deveni zombi dacă se vaccinează anti-Covid.

Delirul starețului ortodox a îngrozit chiar și propriii colegi din BOR. Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, a mărturisit la Digi FM că regretă existența unor asemenea persoane care sunt departe de realitățile medicale și care promovează informații de pe site-uri de dezinformare.

„Oamenii vaccinați se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală“

Francisc Doboș

Francisc Doboș a atins subiectul subtil: “Vin de la Spitalul «Matei Balș». Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine, mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat agheazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în «laboratoarele» noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa, ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. P.S. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))“.

Filmarea cu starețul de la Mănăstirea Nechit din Neamț este cutremurătoare. În fața unor oameni simpli, necăjiți, folosind un ton paternalist și autoritar în același timp, arhimandritul Zenovie Grigore a proclamat: „Sunt foarte mulți care au beneficiat de așa-zisul vaccin. Pentru că este orice, numai vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală“.

El a pretins, nici mai mult, nici mai puțin, decât că Sfinții Părinți ai Bisericii au profețit, acum peste 1.500 de ani, că oamenii care se vor vaccina vor muri!

VIDEO: Nebunia starețului de la Mănăstirea Nechit

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Clotilde Armand, atacată în trafic! „Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Judecătorul Danileț cere demisia a 7 din cei 9 membri ai CCR: „Aruncă România afară din Uniunea Europeană”!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

4 COMENTARII

  1. Pe când Papa de la Roma se vaccina in public pentru a da un bun exemplu credincioșilor catolici din toată lumea, Satanail al Tomisului făcea spume la gură și îndemna credincioșii ortodocși să ia drumul Evului Mediu fugind de vaccin. În ăst răstimp Daniel tăcea mâlc lăsând molima să secere intre români de teamă că popimea ar putea pierde monopolul salvării, asta fără a vedea că vaccinul e dar de la Domnul pentru salvarea omenirii.

    Iată drept urmare că a prins curaj și starețul Neghiobie de la M-rea Zenit și a prins a elucubra vedenii medievale spre râsul celor cu mintea întreagă.

    Pagubele făcute la vreme de molimă Bisericii Ortodoxe Române de acești nevrednici slujitori se vor vedea în anii și deceniile care vin.

  2. MEREU repetăm: Linia/Granița-lui-Huntington, care separă Occidentul catolic-și-protestant și/de Orientul ortodox („Ciocnirea civilizațiilor și refacerea ordinii mondiale” / „The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order”, cartea publicată în 1996 de americanul Samuel Phillips Huntington, profesor la Harvard) chiar… EXISTĂ!

  3. Doamne pazeste-ne de nebunii in sutana care propavaduiesc ineptii in numele credintei, pt ca sunt destui oameni slabi de minte care sa-i si creada!!!!!
    Omul asta numai intreg la cap nu e, aloooooo preafericitule, tot taci si acum?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here