Mesajul lui Klaus Iohannis: Votați-l pe Nicușor Dan! Explicit: „Soluțiile lui rezolvă problemele Capitalei”. Întâlnire cu greutate electorală la Cotroceni

0
740
Klaus Iohannis - Nicușor Dan - Ludovic Orban

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Capitalei. La discuții a participat și premierul Ludovic Orban, președintele PNL.

Discuțiile au vizat problemele din București și soluțiile de rezolvare a acestora.

Un comunicat al al Administrației Prezidențiale confirmă întâlnirea celor trei.

Președintele Klaus Iohannis a dat un semnal clar: „Soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Altfel spus: Votați-l pe Nicușor Dan!

Un mesaj de la fostul primar al Sibiului pentru viitorul primar al Bucureștiului!

Comunicatul Administrației Prezidențiale

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei.”

Nicușor Dan la Cotroceni

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here