luni, martie 4, 2024
AcasăMass-mediaRareş Bogdan: "Dragnea a fost apărat cu gaze şi bâte. Iar acum...

Rareş Bogdan: „Dragnea a fost apărat cu gaze şi bâte. Iar acum şi cu CNA. Vor să ne închidă. Nu ne oprim!”

-

Rareş Bogdan a explicat în debutul emisiunii sale de la Realitatea TV ce s-a întâmplat azi la CNA, în şedinţa în care televiziunea a fost sancţionată cu întreruperea emisiei – un ultim pas înainte de suspendarea licenţei şi întreruperea definitivă a emisiei.

 • Au avut un singur gând: sancţionarea. Căci de la sancţiune la întreruperea definitivă a emisiei e doar un pas. Anul acesta e crucial pentru ei. Dragnea a fost apărat cu gaze, bâte şi CNA. Credeţi că nu-mi va fi mai uşor să mă retrag? Şi să cresc albine, ca bunicul meu? Ba da. Dar n-o s-o fac.
 • Am fost sancţionaţi pentru că ne-am permis să spunem adevărul despre 10 august. E foarte grav. Ne îndreptăm spre regimul Erdogan. Am fost azi la CNA crezând că avem de-a face cu o instituţie a statului care dezbate argumente, adevăruri, fapte. Ne-am înşelat. 6 membri au votat sancţiunea propusă de Radu Călin Cristea.
 • M-au acuzat de incitare la violenţă. Avem dovada că am făcut exact contrariul. M-au acuzat că i-am lăsat pe invitaţii mei de la Jocuri de Putere să fie revoltaţi faţă de represiunea din Piaţa Victoriei. Că i-am lăsat pe Oreste, Doru Mărieş, Oana Stănciulescu, Grigore Cartianu, Laurenţiu Ciocăzanu şi pe toţi cei care au văzut ce-a văzut o lume întreagă să spunp liber ce au văzut, ce au trăit, ce au simţit pe viu.
 • Ştiţi ce vor prin atacul la Realitatea TV? Să îngroape subiectuş cu recursul compensatoriu. Să uităm că au dat drumul intenţionat la infractori pe străzi. Nu uităm! Le mulţumesc zecilor de mii de români care au trimis mesaje de susţinere. Le mulţumesc colegilor din presă, inclusiv celor care nu sunt de aceeaşi lungime de undă cu noi. Căci azi am fost noi, dar mâine pot fi ei. Nu ne vom opri! Vom strânge rândurile. Şi vom merge drept, pe acelaşi drum, al adevărului”
- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Astazi,dogioiu spunea despre actiunea CNA fața de realitatea de povestea cu nepasarea ,cu vecinul care e ,,luat pe sus,, pe motiv ca da muzica tare si nimeni nu protesteaza,apoi alt vecin ,,saltat,, pt diverse si iarasi nimeni nu protesteaza.Dar cand dan diaconescu si otv era sanctionat la fel de catre CNA ce facea dogioiu? Protesta dogioiu pt libertatea cuvantului?sau se bucura pt fiecare sanctiune a otv.Dan diaconescu a avertizat de atunci ca si alte televiziuni vor fi sanctionate si multi au ras.Acum rares bogdan nu are motive de ras.

  • Hai ca te-ai gasit pe cine sa sustii, fix pe idiotul ala de dan diaconescu. In fapt, exact idiotul ala este cel care a pus bazele unui jurnalism de sant, scarbos, fara principii morale, populist pana la voma. Latrinele tv s-au inspirat exact din tipul acela de a face media, au mai intarit jignirea si minciuna pe ici, pe colo, si-au aparut ca doua tv noi-noute, care nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Cert este ca mai avem mult pana la o presa echidistanta, educata, eleganta si de bun-simt. Avem multa presa fara morala, care nu educa in acest spirit omul, iar rezultatul se vede cu ochiul liber – cohorte de psdisti, sau de oameni care pactizeaza cu psd.

  • Dati-i in judecata pe cei de la CNA, nu au niciun drept sa faca asta, ati transmis LIVE, nu a fost nimic ilegal!!
   Iar pentru libertatea de exprimare au murit romani in „89!!!! Mizerii umane in CNA!!!!

 2. Sa-i explice cineva tembelei comentatoare gabriela constantinescu despre faptul ca nu il sustin pe dan diaconescu ci am dat ca exemplu cum s-au comportat reprezentantii presei cand otv lua repetat amenzi de la CNA cu intreruperea emisiei.Nu comentez ce era diaconescu ci,doar linistea altor jurnalisti care acum realizeaza ca daca Realitatea tv mai primeste cateva interziceri de emisie va veni si sanctiunea retragerii licentei si, Pa! Mira si la gara! P.S Rog redactia sa-mi publice aceasta replica si cu dorinta ca gabriela constantinescu sa nu mai comenteze parerile altora,ba chiar ii si dracuie.Sa-si exprime parerea ei si atat,iar faptul ca nu si-a citit ce injuraturi i-au fost la randul ei adresate de cei pe care i-a jignit se datoreaza moderatorilor din redactie.Multumesc tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -