Nicolicea, speriat de protestatari, a chemat Poliţia şi Jandarmeria la ieşirea din B1 TV

1
3820

Eugen Nicolicea, deputat PSD şi una dintre eminenţele cenuşii ale planului privind anihilarea statului de drept, a chemat forţele de ordine (în subordinea lui Carmen Dan, ministrul de Interne) să-l apere de „marele pericol” al câtorva protestatari care l-au aşteptat ieri seară, la ieşirea de la B1 TV.

Solicitarea lui Nicolicea n-a rămas fără rezultat. Imediat, pe Calea Victoriei, în faţa televiziunii cu pricina, au ajuns două maşini ale Poliţiei, plus nelipsiţii jandarmi.

Potrivit martorilor oculari, cel puțin unul dintre jandarmi mirosea puternic a băutură. Deși protestatarii au sunat la 112, nu s-a dispus retragerea lui dispozitiv, cu toate că avea asupra lui armament specific. Serviciul de urgență le-a făcut legătura reclamanților tot la Jandarmerie, de unde li s-a spus să ia numărul mașinii cu care s-a deplasat jandarmul vizat și să depună plângere împotriva lui ziua următoare. Jandarmul pilit s-a retras discret la una din dube și a început să deretice de zor prin interiorul automobilului, evitând să mai interacționeze cu nasul fin al protestatarilor.

Mai grav, protestatarii Marian Moroșanu (zis și Ceaușescu), Cristi Gherasim și Ionel Răcaru au fost luaţi cu duba şi duşi până la Secția 1 de Poliție.

Ionel Răcaru a povestit toată întâmplarea:

„Ne-au ținut trei ore ca să scrie trei procese verbale. Am luat fiecare câte 500 de lei amendă, pentru că am tulburat liniștea persoanelor aflate în sediul televizunii B1. În tot timpul în care m-am aflat pe trotuarul din fața B1 doar am filmat discret. Nu am scandat și nici nu am ridicat tonul. Eu sunt cel care a sunat la 112 după ce am fost agresat de un jandarm care mirosea puternic a băutură, iar de acolo mi s-a făcut legătura tot la Jandarmerie de unde mi s-a recomandat să iau numărul mașinii și să depun o plângere ziua următoare. A fost un abuz ce s-a întâmplat la secția de poliție la care am fost conduși. Deși fuseserăm legitimați încă de pe Calea Victoriei de Jandarmerie, care și începuse să scrie procesele verbale, nu ni s-a permis să plecăm, deși nu eram reținuți. Mie mi se pare că este o metodă miliținească de intimidare, în sensul reeducării noastre. Adică să înțelegem că ne pot ține oricât au ei chef dacă ne mai arde de proteste”, a declarat în această dimineață Ionel Răcaru, pentru Podul.ro.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Eugen Nicolicea este un individ care ii tine trena unui infractor pe numele sau Zdragnea care are zilele numărate in PSD , după europarlamentare sa-și ia adio el și Gașca lui de indivizi care ne-au făcut de ras in Europa. Sa chemi tu jandarmii ca ti se pare ca ești bruscat , înseamnă sa ai mult tupeu de golan din Parlamentul României. Mai Nicolicea ii sugerez sa te duci la Cimitirul Eroilor și sa -i vezi pe urmașii copiilor cum își plâng morții din Decembrie ca dumneata sa poți vorbi liber in aceasta țara!!!!Cat va mai suportam pe voi golanii PSD-i-ați cu lefuri uriașe in comparație cu imensa majoritate a ronanilor care abia idi duc zilele. Sa va fie Rușine!!!Luati-va o garda personală și nu folosiți instituțiile statului sa te apere de câțiva protestatari și nimic mai mult!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here