Augustin Lazăr va vorbi despre Aiud la ora 14.00

2
753
Augustin Lazăr, fostul procuror general al României, spune că s-a ajuns din nou ca marile dosare să fie blocate

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, va susţine marţi, la ora 14.00, declaraţii de presă privind „clarificarea unor afirmaţii lansate în spaţiul public”, anunţă Parchetul General.

Augustin Lazăr este ținta unei campanii virulente din partea trusturilor de presă ale PSD. El este acuzat că în anii ’80 a condus Comisia care a refuzat de două ori eliberarea condiționată disidentului anticomunist Iulius Filip din Penitenciarul Aiud, județul Alba.

Declarațiile de presă ale lui Augustin Lazăr vin cu o zi înaintea interviului pe care-l va susține în faţa ministrului Tudorel Toader pentru un nou mandat de procuror general. Candidatura sa are loc într-un context ciudat, când Toader încearcă să-l revoce chiar și din actualul mandat, care se va încheia spre sfârșitul acestei luni.

Activitatea lui Augustin Lazăr în Comisia de eliberare condiționată de la Penitenciarul Aiud este verificată acum de Inspecţia Judiciară a CSM (aflată în slujba lui Tudorel Toader) și de CNSAS.

CITIȚI ȘI:

* Sondaj IMAS. PSD s-a prăbușit la 21,5% și a fost depășit clar de PNL, care a crescut la 25,2%

Europa respinge un exponent al „ciumei roșii”, propus de Dăncilă pentru o funcție mare

2 COMENTARII

  1. Augustin Lazăr nu e vinovat pentru ororile comunismului câtă vreme comunismul era o hidră nenorocitoare. Nu puteai scoate pe nimeni din închisoare. Fratele meu Kennedy Ionelaş Simion a trecut Dunărea înot în 1982 şi 1983 spre Serbia şi l-au condamnat Ceauşescu şi Iulian Vlad la 15 ani de închisoare. În anul 1984 a decedat pe 2 Noiembrie. Comunismul nu e o alegere fericită. Nu alegerea mea.

  2. I-a pus la dispoziție un organ specializat plătit din bani publici sa-l albească pe acest impostor de procuror general ajuns prin hoție ,pur și simplu !!!!
    Du-te mai acasă și lasă-ne cu tot felul de fumigene!!!! Pleacă cu totul !! Ai luat salarii uriașe nesimtitule și vii sa ne aburești cu tot felul de declarații !!! Mi-ar fi Rușine dar in tagma asta a voastră orice este posibil!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here