duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsMaria Grapini, în război cu o publicație satirică. A cerut, agramat, erată...

Maria Grapini, în război cu o publicație satirică. A cerut, agramat, erată la o glumă: “Daca nu veti dezmiti va voi da in judecata!”. Ce răspuns a primit

-

Maria Grapini, europarlamentara trimisă la Bruxelles de PSD și dom’ profesor Voiculescu, a intrat iar în bâza internetului după ce le-a cerut umoriștilor de la publicația satirică Times New Roman să dezmintă o glumă la adresa ei. Grapini, legendară pentru greșelile sale gramaticale – pentru care-și învinuiește telefonul, care i-ar schimba litere și pune cratimele de capul lui –, a amenințat TNR cu tribunalul dacă nu publică o erată la ceea ce ea consideră a fi o “știre”.

TNR a publicat o un text umoristic intitulat: “La orgia gay din Bruxelles era și Grapini, care a înțeles că e concert de orgă”. Textul e însoțit de un fotomontaj cu Grapini având în spate un grup de stripperi. Europarlamentara n-a sesizat bășcălia și a crezut că e “știre”. A intervenit pe Facebook și a cerut să fie ștearsă “aiureala” pentru că “există lege pentru știri false!”.

Cei de la TNR au speculat scandalul izbucnit la Bruxelles, unde vinerea trecută poliția a prins la o orgie gay cu 25 de persoane și un europarlamentar maghiar, vicepreședinte al grupului PPE (din care face parte și Grapini), declarat anti-LGBT și apărător al familiei tradiționale.

- Advertisement -

Speculând stângăcia cu care europarlamentara încearcă să pozeze în intelectuală (a scris chiar și o carte ce s-a dovedit că era un colaj cu fragmente de text găsite pe internet), cei de la TNR au ironizat-o, scriind că s-ar fi dus la orgia gay crezând că va fi un concert de orgă, iar ulterior ar fi spus că va cumăra niște orgi, ca să facă orgii seară de seară la ea acasă.

Europarlamentara a intrat pe contul de Facebook al publicației umoristice și a amenințat în stilul său caracteristic, cu litere și virgule mâncate: “Daca nu veti sterge aiureala postata si nu veti dezmiti va voi da in judecata! Stiti bine ca exista lege pentru stiri false!”.

Reacția Mariei Grapini a stârnit viesparul, postarea TNR primind 10.000 de aprecieri, 839 de distribuiri și 813 comentarii în mai puțin de o zi.

- Advertisement -

Cei de la TNR i-au răspuns eurparlamentarei tot pe Facebook, și tot ironic: “Prin prezenta dăm o dezmițire, ca să nu ne vedem l-a tribulan”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -