PROFIL DE CANDIDAT. Remus Negoi: „Venim cu proiecte și angajamente concrete, care sunt total implementabile!”

0
1095
Remus Negoi

(Promovare electorală)

Remus Negoi deschide lista candidaților USR-PLUS la Senat, în județul Constanța. Are 50 de ani, este antreprenor și doctor în economie al Academiei de Studii Economice București. Problemele de care s-a lovit în cariera de antreprenoriat l-au făcut să se implice în politică, după mai bine de 20 de ani în care a activat în mediul de afaceri privat.

Crede cu tărie că un senator USR-PLUS trebuie să fie foarte bine pregătit și să aibă un extraordinar spirit de echipă.

Își dorește ca, în calitate de senator, să îndrepte multe din neconformitățile mediului economic privat și ale sistemului de învățământ.

Alături de colegii din Alianța USR-PLUS, va milita în Parlament pentru implementarea unei legislații care să nu mai permită persoanelor cu probleme penale să candideze pentru funcții publice, tocmai pentru a consolida încrederea cetățenilor în autoritățile publice și pentru a preîntâmpina derapajele de la principiile democrației.

Va susține o legislație care să permită confiscarea averilor extinse ale celor condamnați pentru fapte de corupție, eliminarea pensiilor speciale și egalitatea tuturor românilor în materie de pensii, dar și eliminarea privilegiilor parlamentarilor.

De asemenea, ca economist și antreprenor, s-a lovit de neconformități în privința achizițiilor publice, de aceea dorește să-și aducă o mare contribuție pentru schimbarea legilor din acest domeniu.

“Am demonstrat că transparența noastră este maximă și vrem să o păstrăm în orice poziție vom ocupa în Parlament. Venim, printre multe altele, cu sprijinirea implementării concluziei referendumului pentru 300 de parlamentari, cu alegerile în două tururi de scrutin și cu proiectul de suflet al USR-PLUS, FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE. În general, cu proiecte și angajamente concrete, care sunt total implementabile”, a declarat Remus Negoi, candidat al USR-PLUS la Senat, în circumscripția electorală nr. 14 (județul Constanța).

Detalii despre angajamentele Alianței USR-PLUS pentru justiție și reforma statului:

https://www.usrplus.ro/un_stat_reformat

https://www.usrplus.ro/o_romanie_fara_hotie

#USRPLUS #fărăprivilegii #FărăPensiiSpeciale

https://www.usrplus.ro/40_de_angajamente_la_guvernare

——————————————————————————————————

– Comandat de: Partidul UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA (U.S.R.) – Filiala județeană Constanța

– Executat de: Macondo Gabo Press S.R.L. – Portal: Ziaristii.com

– C.U.I. mandatar financiar: 11200021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.