Cântăreața Anda Adam și-a parcat BMW-ul de 150.000 € pe locul rezervat persoanelor cu handicap, ca să meargă mai puțin până la ușa Mall-ului

6
2901
BMW-ul Andei Adam nu știe să parcheze decât la ușa Mall-ului, pe locurile persoanelor cu dizabilități. Colaj: Stiridecluj.ro

Cântăreața Anda Adam a provocat sâmbătă seara indignarea oamenilor aflați în Mall-ul VIVO Cluj când și-a parcat limuzina BMW chiar în fața intrării, pe locul rezervat persoanelor cu handicap. Nu e prima oară când “vedeta” arată mari lacune în educație, după ce acum doi ani și-a parcat mașina, într-un alt Mall, pe două locuri.

Parcarea era pe jumătate goală, notează Stiridecluj.ro, care difuzează știrea împreună cu fotografiile. Erau locuri berechet, dar nu „în ușa” complexului comercial, cum voia Anda Adam. Așa că aceasta, pentru a nu se deplasa pe jos 10 metri în plus, a parcat pe loc rezervat persoanelor cu dizabilități.

Oamenii care ieșeau în parcare și vedeau BMW-ul i8 customizat se enervau. Unul dintre cei care au pozat bolidul și au publicat fotografiile pe rețelele de socializare i-a scris ironic: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi și handicapul!”.

Acum doi ani, când și-a lăsat mașina de 150.000 de euro pe două locuri (din care unul pentru persoanele cu dizabilități) într-o parcare din București, Anda Adam s-a declarat revoltată că oamenii o criticau.

Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: să moară și capra vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv!

Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară!

Mi-am permis să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dizabilități la vreun shopping pentru 15 minute!

După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere!

Am parcat așa fix 5 minute, cât am urcat să iau o felie de tort copilului.

Copilul era în dreaptă spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «Vama Veche», că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA»… citez“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Legătura directă dintre AUR și legionari. Gafa enormă care-l va distruge pe Călin Georgescu, premierul preferat de Rusia în România

* „Justiția lui Iohannis” refuză să judece contestația judecătorului Danileț de excludere din magistratură! De aproape două luni, acesta e lipsit de venituri și privat de dreptul la apărare

* VIDEO. Bestia PNL de la Mogoșoaia, către o consilieră USR: „Chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie, vă las în căruț cu rotile!”

* Încă un PNL-ist amenință cu bătaia o USR-istă. „Să facem și la Brașov ca la Mogoșoaia!”, îl îndeamnă un dezvoltator imobiliar

* Minciuna unui ministru PSD, spulberată de premier. Budăi: „E de acord cu renegocierea”. Ciucă: „Este exclusă orice renegociere a PNRR până în 2023”

* Milionarul fugar Ioan Neculaie a fost prins în Grecia! El se ascundea, deghizat, cu părul și barba vopsite, întinerit prin operații faciale

* Pensiile speciale au crescut 73% în ultimii 6 ani. 8% în plus doar anul trecut! Nasui: “Acesta este statul specialilor”

* Cadoul UE pentru România: 47 de miliarde de euro în 15 ani. Am primit 71 de miliarde și am contribuit cu 24

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (77) / Pâinea neagră din cazarmă

* SUA: “Rusia creează și propagă dezinformare. Este una dintre cele mai vechi arme folosite de Kremlin”

6 COMENTARII

  1. Nesimtita ca multi altii. Folosesc locul pentru persone cu handicap in speranta ca nu pun masina langa alti fraieri care poate o sa i-o zgarie. Ce mare vedeta este asta? Ce a realizat notabil aceasta fiinta chinuita de rautaturi si opulenta? Acum putin timp se tragea de par pe la Poiana Brasov cu o alta femeie. Comportament josnic.

    • Sefule bronzata a parcat cu intentie pentru ca se simte handicapata. Sa ai masina de fite si sa parchezi pe loc de handicapat asta inseamna sa fi cocalar. Plus ca este o papusa gonflabila urata cu spume. Beahh.

  2. Ce să te aștepți de la proastă care spunea mai demult că Oxford e in America?!
    Și proastă și prost crescută !
    Vai de capul ei , nici nu îmi aduc minte de vreo melodie de-a ei , dacă e adevărat ce se spune (că ar fi cântăreață )!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here