M-am săturat de comuniști și de comunism!

5
903

O să încep prin a vă povesti un pic despre viața mea. Sunt născut în anul 1986 și sunt persoană cu dizabilități (asta, deși statul român nu vrea nici până în ziua de azi să-mi recunoască problema și să-mi acorde un ajutor). Sufăr de hidrocefalie din naștere.

Trebuia să mor până la două luni de la naștere. Dumnezeu m-a salvat. Tatăl meu, care a decedat acum 4 ani, umbla pe la toate farmaciile pentru medicamentele de care aveam nevoie. Vorbesc de perioada aceea „frumoasă” a comunismului. Mama stătea acasă să mă  îngrijească.

Precizarea asta e pentru romanticii care votează PSD și care au dorit ca Dăncilă să fie președinte.

Am inhalat mult fum de lumânări pentru că aveam doar câteva ore curent electric pe zi. Cu căldura e o poveste locală mai complicată.

De ce v-am povestit o mică parte din viața mea? Pentru că azi am auzit că Meleșcanu s-a înscris în noul partid înființat de Dan Voiculescu. Aceste două fosile comuniste care sunt o cangrenă (asta, ca să nu spun ciumă – știți voi care) pentru această țară.

Eu nu cred că Meleșcanu și Voiculescu au stat la coadă să cumpere medicamente pentru ai lor. Ei nu au stat la coadă nici să cumpere mâncare.

Ei au fost privilegiați atunci, sunt și acum. Asta, pentru că nostalgia e puternică în România.

Meleșcanu a dovedit că este incapabil să gestioneze alegerile în diaspora. A dovedit că habar nu are de politică externă. Anul trecut, când marile puteri au decis soarta lui Plahotniuc, el a declarat că România nu recunoaște guvernarea care se instalase atunci la Chișinău. A fost nevoie de niște telefoane din exterior ca să-și retragă declarațiile. Acesta este Meleșcanu.

Acum închei cu întrebarea, pentru că deja mă doare capul: chiar nu v-ați săturat de comuniști?

Paul Szasz Sebeș

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

România de sub pod

5 COMENTARII

 1. Mordechaii Negurii contra Diavolul Olivian

  Mordechaii sunt democrația PSD. Curge sânge pe urmele lor. A muri din orice.

  Diavolul Olivian e Liberalul CDU Bavaria.

 2. Diavolul Olivian Simion acceptă damnarea din Biblie fiindcă nu a condus mașini vreodată, fiindcă nu omoară copiii (masonii au ucis mulți copii), bătrânii și nu omoară animale din păduri sau din ograda proprie. Dumnezeu să fie mereu deasupra.

 3. Noi ne-am saturat de comunisti, dar nu s-au saturat ei de cat au profitat in trecut si continua sa profite si astazi, de pe pozitii inca mai consolidate de bogatia mafiei care continua traditia mafiei pcr-isto securiste….deci nu e alegerea noastra, ci a ciumei invincibile intr-o lume de prosti si de complezenti!

 4. Le spunem comunisti fiindca regimul in care s-au lafait se numea comunism.
  Atunci s-au descurcat, s-au adaptat si s-au imbuibat, s-au bagat in fatza. Dupa ce regimul s-a numit democratie, tot ei s-au bagat in fatza, tot cei lipsiti de scrupule.
  In Romania cam acestia au fost oamenii de succes. Te cutremuri cand realizezi ce pozitii extrem de importante si onorante a ocupat un impostor ca Melescanu, cine manipuleaza mintile romanilor prin televiziuea cea mai perfida, cum au reusit sa acapareze si sa distruga aceasta tara soiul acesta de indivizi. Dar si ce multi sunt, pur si simplu au impanzit si sufocat toate institutiile.
  Dumneavostra, d-le Paul Szasz Sebeș , care scrieti articole atat de inteligente, ati putea raspunde la intrebarea De CE? De ce in Romaniat domina lichelele, impostorii, coruptii?
  Doar fiindca au intrat deja organizati in noua etapa istorica si, in timp ce noi eram niste visatori, ei insfacau puterea si averea tarii? Sau e ceva specific poporului roman, produce si prefera asemenea indivizi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here