Ludovic Orban, un nou îndemn: „Dragi moldoveni, este în puterea voastră, astăzi, să decideţi viitorul ţării! Moldova merită mai mult!”

0
350
Maia Sandu - Ludovic Orban

Preşedintele PNL și al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, îi îndeamnă pe cetăţenii moldoveni să iasă în număr cât mai mare la vot, duminică, „pentru că de acest vot depinde viitorul democratic al Republicii Moldova”.

Ludovic Orban a scris duminică pe pagina sa de Facebook:

„Îi îndemn pe cetățenii moldoveni să iasă în număr cât mai mare la vot, astăzi, pentru că de acest vot depinde viitorul democratic al Republicii Moldova. M-a bucurat să văd mobilizarea celor din diaspora, care, la fel ca și în România, au înțeles rolul important pe care îl joacă pentru a stabili soarta țării lor.

Cu fiecare vot, Republica Moldova este mai aproape de o guvernare stabilă, pro-europeană, care garantează progresul și bunăstarea locuitorilor săi. E timpul ca oamenii dedicați parcursului democratic să primească, prin votul dumneavoastră, forța de a face reformele atât de necesare.

Dragi moldoveni, este în puterea voastră, astăzi, să decideți viitorul ţării, pentru că Moldova merită mai mult. Sunt alături de dumneavoastră și vă susțin în această zi extrem de importantă!”

Ludovic Orban a mai dat un mesaj și sâmbătă, îndemnându-i explicit pe moldoveni să voteze partidul președintei Maia Sandu, PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate).

În Republica Moldova au loc astăzi alegeri parlamentare anticipate. Secţiile de votare sunt deschise până la ora 21.00.

Pe teritoriul României sunt organizate 12 secţii de votare, dintre care două în Bucureşti.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Misiunea pro-rusă a AUR în Republica Moldova s-a concretizat. TASS: Trupele ruse din Transnistria sunt pregătite să intervină la alegeri, pentru a răspunde „provocărilor”!

* Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă. Acuzații grave: „Se stinge fără ajutor. E o atitudine medievală!”

* Lașitate: tot grupul PSD a fugit din Parlamentul European la moțiunea privind condamnarea legii anti-LGBTQ din Ungaria

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Medic din Iași despre colegul său conspiraționist: „A încălcat Jurământul lui Hipocrate. Medicii trebuie să-i educe pe oameni în pandemie”

* Planul Guvernului de a aduce 1,2 milioane de zilieri și lucrători casnici sub protecția pensiei și a asigurării de sănătate

* Comisia Europeană: România are cea mai mare creștere economică din UE în 2021 – 7,4%. Urmează Irlanda, cu 7,2%

* Primul mesaj al soției președintelui asasinat: „Au intrat în casă și l-au ciuruit. Jovenel n-a apucat să spună niciun cuvânt”

* Puștiul român care uimește planeta: la 16 ani, bate recorduri mondiale și câștigă titluri europene la înot. „Când accelerează, ceilalți par că rămân pe loc”

* Patru finale grozave în acest weekend: Anglia – Italia, Brazilia – Argentina, Djokovici – Berrettini, Barty – Pliskova. Patru campioane mondiale la fotbal, doi lideri planetari la tenis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.