Loser-ul Florin Călinescu: „Numele Mizeriei, Nemerniciei și Trădării Țării se cheamă PNL + USR-PLUS + Iohannis”

3
4960
Florin Călinescu

Înfrânt cu scoruri penibile în toate bătăliie politice la care a particuipat, actorul Florin Călinescu (64 de ani) își varsă fierea pe noua formulă de guvernare. Frustrările fostei mari vedete a Pro TV iau forma unor invective cu accente șovine.

Într-un mesaj pe Facebook, Florin Călinescu scrie haotic, incoerent, părăsit de rațiune, de spre „chiuroșcolacii” de la UDMR, care s-au dus „ca preșurile, la Budapesta, pentru a primi de acolo subiectele și predicatele acaparării Transilvaniei”.

Mesajul xenofob al lui Florin Călinescu

„Numele Mizeriei, Nemerniciei și Trădării Țării se cheamă PNL + USR-PLUS + Iohannis. Să legi la căruța guvernării câinele vagabond UDMR-ist, așa se cheamă.
Adică, în secunda doi a negocierilor, chiurtoșcolacii să plece ca preșurile, la Budapesta, pentru a primi de acolo subiectele și predicatele acaparării Transilvaniei, asta depășeste orice limită.
Vorbesc în nume propriu.
Fără de partid, fără de tovarăși… haiduc…”

A candidat și la Primăria Capitalei: 1,7%

Deși beneficiar al unei mari cote de notorietate, Florin Călinescu nu prezintă și încredere în plan politic. Recent, cunoscutul om de televiziune a candidat la funcția de primar general al Capitalei, din partea Partidului Verde, însă a obținut doar 1,7% din voturi.

Singura lui consolare este că l-a depășit pe ultra-expiratul C. A. C. P. Tăriceanu, care a luat 1,6%.

Toate aventurile politice ale lui Florin Călinescu au eșuat lamentabil. Iar după fiecare nereușită, i-a crescut frustrarea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un preot din Craiova denunță mascarada anti-mască a unui deputat AUR

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

* Falsul revoluționar „Mitralieră” țipă împotriva DNA: „Anchete staliniste și gestapoviste!”

* VIDEO. Mirel Palada – doar 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut pe senatorul Goțiu în studioul B1 TV

3 COMENTARII

  1. PSD a castigat alegerile, loseri sunt si PNL, si Iohannis, si USR+. Daca PNL sustinut de Iohannis nu s-ar fi comportat in anul de guvernare exact ca PSDragnea, pentru ca PSDancila si PSDCiolanu sunt cu mult deasupra PNL, PNL ar fi castigat alegerile la un scor mare si nu ar mai fi fost nevoie de UDMR pentru guvernare. Si totusi ce a cautat Hunor la Viktor Orban?! A cere explicatii si transparenta membrilor guvernului Romaniei pentru intalnirile pe care le au cu guvernele altor state nu este xenofobie.

  2. Turnatorul securitatii ceausiste mai are tupeul sa vorbeasca,in loc sa se retraga ?Un loozer pe toate planurile,pe mana sa a pierdut ,aliindu-se cu mafiotii din Timisoara,a intrat in afaceri dupa 2000,afaceri in constructii,unde a pierdut rau..Singurul actor angajat in televiziune in anii 80,era tovarasul Calinescu-securist l-a facut nevasta sa,in direct ,intr-o emisiune ,la inceputul anilor 90,o actrita decenta si discreta ,care a pierdut lupta cu cancerul!Cata mizerie umana contine acest turnator!! Nu se lasa pana nu intra in grupul prorus al generalilor ceausisti criminali,o sa vedeti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.