duminică, aprilie 14, 2024
AcasăMainVIDEO. Mirel Palada - doar 9 luni de închisoare cu suspendare pentru...

VIDEO. Mirel Palada – doar 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut pe senatorul Goțiu în studioul B1 TV

-

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta și șeful institutului de sociologie Sociopol, a fost condamnat vineri la 9 luni de închisoare cu suspendare și 5.000 de lei daune morale pentru că l-a bătut senatorul Mihai Goțiu, de la USR.

Procesul a durat nu mai puțin de 3 ani și 3 luni și, în final, justiția l-a făcut scăpat pe Palada pentru fapta sa golănească. Instanța a decis că pedeapsa cu închisoarea se suspendă timp de doi ani, iar dacă în acest timp individul nu mai e prins că bate pe cineva, atunci sancțiunea se șterge!

Celebrul incident a avut loc în septembrie 2017, chiar în studioul B1 TV. Într-o pauză publicitară, Palada l-a luat prin surprindere pe Goțiu năpustindu-se asupra sa și dându-l cu capul de masă, nervos că acesta îl contrazisese în timpul emisiunii. PSD-istul a fugit apoi din studio, lăsându-l pe senator plin de sânge, cu fractură de piramidă nazală.

- Advertisement -

Singura sancțiune palpabilă dictată de judecători în acest caz extrem de grav prin conotațiile sale simbolice – gestul lui Palada a însemnat un îndemn la astfel de fapte și pentru alții – a fost obligația vinovatului de a plăti 5.000 de euro daune morale.

Palada este cunoscut ca un cal breaz în toată presa și clasa politică din România pentru ieșirile sale grobiene. Pe când era purtător de cuvânt al lui Ponta, îi insulta permanent pe jurnaliști. A continuat în acest stil și ulterior. Este violent, iar agresarea lui Goțiu n-a fost o surpriză prea mare.

În acest context, cu atât mai surprinzătoare este sentința judecătorilor, care au tratat cu prea multă îngăduință un personaj agresiv și periculos.

- Advertisement -

Sentința emisă de Tribunalul București nu e definitivă, putând fi contestată de ambele părți – victimă și agresor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -