duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsȘoșoacă sfidează legea încă din prima zi de parlamentar. Umblă prin Casa...

Șoșoacă sfidează legea încă din prima zi de parlamentar. Umblă prin Casa Poporului fără mască

-

Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) și-a început mandatul de parlamentar sfidând legea și regulile anti-pandemie. Invocând abuziv o scutire medicală, ea nu a purtat mască nici pe holurile Casei Poporului, nici în sala Senatului și nici în discuțiile cu reporterii.

Șoșoacă a ținut luni să transmită live pe Facebook din sala de plen a Senatului, unde a mers la prima ședință de validare a mandatului și de depunere a jurământului. Ea a apărut, ca de fiecare dată, fără mască de protecție.

După consultările de la Cotroceni, unde a purtat masca sub nas, Șoșoacă susținea că are o adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască de protecție.

„Suntem în plen, în Senatul României. Așa cum am promis, o să vedeți tot ce este aici. (…) Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD și PNL. Vor fi foarte interesante toate ședințele. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari, pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să te duci să semnezi condica de prezență, nu se mai strigă catalogul”, a spus Șoșoacă la începutul transmisiunii live pe Facebook.

- Advertisement -

„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei, s-a înșelat, am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează. Pentru cei care nu fac față stresului, chiar va fi o perioadă forete stresantă”, a adăugat senatoarea AUR.

Rămâne de văzut dacă aparatul tehnic al Parlamentului va găsi soluții legale pentru a o obliga să respecte, totuși, o regulă obligatorie pentru toată lumea. Altfel, își scoate fiecare câte o adeverință medicală și nu mai poartă nimeni mască.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un preot din Craiova denunță mascarada anti-mască a unui deputat AUR

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

* Falsul revoluționar „Mitralieră” țipă împotriva DNA: „Anchete staliniste și gestapoviste!”

* VIDEO. Mirel Palada – doar 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut pe senatorul Goțiu în studioul B1 TV

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -