Acasă News Șoșoacă sfidează legea încă din prima zi de parlamentar. Umblă prin Casa...

Șoșoacă sfidează legea încă din prima zi de parlamentar. Umblă prin Casa Poporului fără mască

Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) și-a început mandatul de parlamentar sfidând legea și regulile anti-pandemie. Invocând abuziv o scutire medicală, ea nu a purtat mască nici pe holurile Casei Poporului, nici în sala Senatului și nici în discuțiile cu reporterii.

Șoșoacă a ținut luni să transmită live pe Facebook din sala de plen a Senatului, unde a mers la prima ședință de validare a mandatului și de depunere a jurământului. Ea a apărut, ca de fiecare dată, fără mască de protecție.

După consultările de la Cotroceni, unde a purtat masca sub nas, Șoșoacă susținea că are o adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască de protecție.

„Suntem în plen, în Senatul României. Așa cum am promis, o să vedeți tot ce este aici. (…) Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD și PNL. Vor fi foarte interesante toate ședințele. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari, pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să te duci să semnezi condica de prezență, nu se mai strigă catalogul”, a spus Șoșoacă la începutul transmisiunii live pe Facebook.

„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei, s-a înșelat, am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează. Pentru cei care nu fac față stresului, chiar va fi o perioadă forete stresantă”, a adăugat senatoarea AUR.

Rămâne de văzut dacă aparatul tehnic al Parlamentului va găsi soluții legale pentru a o obliga să respecte, totuși, o regulă obligatorie pentru toată lumea. Altfel, își scoate fiecare câte o adeverință medicală și nu mai poartă nimeni mască.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un preot din Craiova denunță mascarada anti-mască a unui deputat AUR

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

* Falsul revoluționar „Mitralieră” țipă împotriva DNA: „Anchete staliniste și gestapoviste!”

* VIDEO. Mirel Palada – doar 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut pe senatorul Goțiu în studioul B1 TV

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările